r
Nosalty Logó

Rántott harcsafilé újhagymás krumplival

Hobbychef
Rántott harcsafilé újhagymás krumplival
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

821
Kalória
50.7g
Fehérje
79.9g
Szénhidrát
32g
Zsír
492.3g
Víz
227.5g
Koleszterin
7.1g
Élelmi rost
4g
Cukor
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 821 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 1642 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
Összesen 107 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    50.7 g

Zsír

  • Összesen
    32 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    228 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1375.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    40 mg
  • Kálcium
    96 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    745 mg
  • Nátrium
    369 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    79.9 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    492.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    66 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    47 mg
  • D vitamin:
    42 micro
  • K vitamin:
    89 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    217 micro
  • Kolin:
    262 mg
  • Retinol - A vitamin:
    39 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    329 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1125 micro
Összesen 821 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    101.3 g

Zsír

  • Összesen
    63.9 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    455 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2751 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    80 mg
  • Kálcium
    192 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    231 mg
  • Foszfor
    1489 mg
  • Nátrium
    738 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    159.9 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

Víz

  • Összesen
    984.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    132 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    85 micro
  • K vitamin:
    178 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    434 micro
  • Kolin:
    524 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    659 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2250 micro
Összesen 1642 kcal
  • 8% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 5% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.6 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    13 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    98 mg
  • Nátrium
    48 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    10.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    64.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    34 mg
  • Retinol - A vitamin:
    5 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    43 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    147 micro
Összesen 107 kcal

Elkészítés

  1. Reggel a krumplit és a borsót megfőzzük. A krumplit felszeleteljük, megszórjuk a felvágott hagymával, sózzuk, borsozzuk, locsolunk rá ecetet. A borsót szintén fűszerezzük, hozzákeverjük a majonézt. A halat négybe vágjuk, sózzuk, borozzuk, locsolunk rá citromot. Berakjuk az összeset a hűtőbe.
  2. Délben feltesszük a rizst sós vízben főni. A halat bepanírozzuk.
  3. Egy serpenyőben olajat forrósítunk, s a halakat megsütjük.
  4. Tálaláskor rakunk a tányérra 2 db halat, formázunk mellé egy kupac rizst, díszítjük egy petrezselyemlevéllel, s szedünk a hagymás krumpliból s a majonézes borsóból is rá.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 p
  • Főzés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 10 p

A teraszon - mely télen mélyhűtőként is funkcionál -  volt egy darab harcsafilé. Most, hogy a hőmérséklet enyhülni kezdett, kellett valamit kezdeni vele.

További receptek

Címlapról ajánljuk

Ezért sárgulhatnak a bukszusaid télen

Télen sok kertbarát meglepődve tapasztalja, hogy a korábban egészséges, zöld bukszusok hirtelen sárgulni kezdenek. A jelenség gyakori, és többnyire ártalmatlan, de fontos érteni, milyen környezeti hatások állhatnak mögötte, hogy tavasszal ismét egészségesek legyenek a növényeid.

Top Receptek