r
Nosalty Logó

Ponty ahogy manox készíti

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
manox
Ponty ahogy manox készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
160 °C
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1331 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 5321 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 134 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • D vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    67.4 g

Zsír

  • Összesen
    103 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    289 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3004.9 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    41 mg
  • Kálcium
    228 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    117 mg
  • Foszfor
    1379 mg
  • Nátrium
    1229 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.9 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    545 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    118 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    33 mg
  • D vitamin:
    3004 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    65 micro
  • Kolin:
    236 mg
  • Retinol - A vitamin:
    88 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    328 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    1287 micro
  • Lut-zea
    91 micro
Összesen 1331 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • D vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    269.6 g

Zsír

  • Összesen
    411.9 g
  • Telített zsírsav
    152 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    153 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    48 g
  • Koleszterin
    1157 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12019.7 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    163 mg
  • Kálcium
    911 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    469 mg
  • Foszfor
    5518 mg
  • Nátrium
    4916 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    91.7 g
  • Cukor
    61 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    2180 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    472 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    20 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    134 mg
  • D vitamin:
    12014 micro
  • K vitamin:
    29 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    29 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    261 micro
  • Kolin:
    945 mg
  • Retinol - A vitamin:
    350 micro
  • α-karotin
    203 micro
  • β-karotin
    1310 micro
  • β-crypt
    58 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    364 micro
Összesen 5321 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • D vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    10.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    302.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    23 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    139 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    302 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    130 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 134 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A pontyot a hasánál felvágjuk, kibelezzük, lepikkelyezzük, kívül belül besózzuk, egy órát állni hagyjuk.
  2. Összevágjuk szeletekre a kolbászt, szalonnát, hagymát, almát, paradicsomot, citromot.
  3. Sütőtálba helyezzük a pontyot és az összes alkotóelemet kivéve a tejszínt úgy, hogy mindenből jusson a hal belsejébe is.
  4. Alufóliával lefedve sütőbe tesszük, és alacsonyhőmérsékleten egy órát sütjük.
  5. Azalufóliát levéve közepes lángon fél órát pirítjuk.
  6. Sütés után a halat kivesszük, a kakukkfüveket kidobjuk, az összes többi hozzávalót egy kis fazékba tesszük, botmixerrel összeaprítjuk, felöntjük a tejszínnel, és összefőzzük szósznak.
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Tepsi mérete: 30x20x6
  • Sütés ideje: 90 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 13327
  • Feltöltés dátuma: 2012. július 21.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Imádom a halféléket. :) Főtt zöldséggel finom. Én rizzsel próbáltam, a szósszal leöntve isteni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek