r
Nosalty Logó

Szezámmagos rántott ponty

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Edit
Szezámmagos rántott ponty
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 1118 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 4468 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 259 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    41.1 g

Zsír

  • Összesen
    84 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    30 g
  • Koleszterin
    234 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1717.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    52 mg
  • Kálcium
    276 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    113 mg
  • Foszfor
    862 mg
  • Nátrium
    401 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    49.3 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    148.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    1512 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    98 micro
  • Kolin:
    215 mg
  • Retinol - A vitamin:
    72 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    187 micro
Összesen 1118 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    164.4 g

Zsír

  • Összesen
    336.2 g
  • Telített zsírsav
    50 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    148 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    119 g
  • Koleszterin
    936 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6869.8 g
  • Cink
    18 mg
  • Szelén
    209 mg
  • Kálcium
    1104 mg
  • Vas
    26 mg
  • Magnézium
    453 mg
  • Foszfor
    3447 mg
  • Nátrium
    1606 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    197.1 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    592.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    286 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    11 micro
  • E vitamin:
    110 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    6047 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    23 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    393 micro
  • Kolin:
    862 mg
  • Retinol - A vitamin:
    286 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    3 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    748 micro
Összesen 4468 Kcal
  • 13% Fehérje
  • 15% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 46% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • D vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.6 g

Zsír

  • Összesen
    19.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    399.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    64 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    200 mg
  • Nátrium
    93 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    11.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    34.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    352 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    23 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    44 micro
Összesen 259 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A halszeleteket lesózzuk, és 30 percig hagyjuk állni.
  2. Közben felverjük a tojást pici ételízesítővel.
  3. A zsemlemorzsába pedig beleszórjuk a szezámmagot, és jól összekeverjük vele.
  4. Majd a húst az ismert módon bepanírozzuk.
  5. Forró olajban közepes lángon pirosra sütjük.
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 152
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 23356
  • Feltöltés dátuma: 2010. szeptember 27.

Ajánló

Sült burgonyával és tartármártással tálaltam. Ajánlom hozzá a kapros rizssaláta receptemet. Nagyon illik a halhoz. Jó étvágyat hozzá!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon szeretjük a halat, ezért nálunk nem csak karácsonykor kerül az asztalra. Főleg most, hogy a középső fiam Zoltán szeret horgászni. A szezámmagos panír már bevált nálunk, most a hallal is kipróbáltam. Nekem bejött :).

Hozzászólások (3)

Törölt felhasználó

Tudtam hogy te vagy az! Ezt én is kipróbálom.Puszi.Bogi

Edit

:))) Felismersz már képr?l ? Puszi Edit

Törölt felhasználó

Igen Igen!A terít? a tányér,és f?leg maga az étel.Mondtam már régebben hogy olyan hasonló az ízlésünk f?zésben.Puszi.Bogi

Éva-Anyóca

Karácsony este, a hal nem nélkülözhet?!Igaz a lányommal ettük, de a sok hal közül, a tiedet választottuk, és mennyei volt.A fiúk akkor már csak szimatolgatni tudtak, de pórul jártak, annyit készítettem, hogy kett?nknek elég legyen. :-))Ugyanis a fiúk szerint a halnak két baja van: halszaga van és szálkás.Ezért mi duplán jól jártunk!!!:-))) Volt még káposztás étel is, na azt ették ?k.Éhen nem maradtak, de az illatok, a halé, azért láttam hogy tetszik nekik, majdcsak ráveszem ?ket, hogy egyenek. :-))) Éva-Anyóca

Edit

Kedves Anyóca ! Azt gondoltam , hogy a Te családod nem marad éhen:))) Akiknek ilyen szakácsuk van mint Te azok csak jól lakottak lehetnek. Tartsd meg jó szokásaidat 2011. évben is. Üdv Edit

Törölt felhasználó

The Jordan 13 <a href="http://www.nikeshox-sales.net/">nike shox shoes</a> was retroed again in 2008 and has had several retros made, including some <a href="http://www.pickshoes123.net/">nike shoes outlet</a> that weer made in some pretty nasty colors. The AJ 13 shoe was claimed as the best designed shoe of all time and also <a href="http://www.bagsoutletfactory.net/">coach factory outlet</a> featured the first hologram in an Air Jordan shoe which probably helped that concept to get across but <a href="http://www.cheapgucci-sale.net/">gucci sale</a> the smooth lines and comfortable feel of Jordan Shoes has helped it <a href="http://www.coachbags-outlets.net/">coach outlet</a> be a very popular AJ. Air Jordan offered a great hologram on the ankle together with the layout was stated to be inspired by a panther

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 retró éttermi jelenség, amitől a Kádár-kor nosztalgiája tör elő...

Mint tudjuk, előre megyünk, nem hátra, de a négy fal között azért mindannyian csináljuk. Egy kis elrévedés a múltba, akár a saját, élő élményünk volt, akár családi fotókról, filmekből ismerjük. Az idén bemutatott HBO-sorozattal, a pillanatok alatt kultikussá lett Besúgóval csak újabb jegyet váltottunk a nosztalgiavonatra, amivel mi most a vendéglátás retró világába robogunk. Ha vissza nem is vágyjuk, no ki melyik elemét szerette a szocialista éra éttermi élményeinek?

Nosalty

Így tedd el a lecsót nyáron, hogy egész évben együtt...

Ilyenkor nyárvégén szinte turbóra kapcsol a befőzési láz, a kert és a piac ontja magából a zöldségeket, gyümölcsöket, érdemes nekiállni a tartósításuknak, hogy aztán az év kevésbé gazdag hónapjaiban is élvezhessük a nyári ízeket. A lecsót is érdemes eltenni, most többféle módszert mutatunk, hogy hogyan.

Szekeres Dóra

További cikkek