r
Nosalty Logó

Piskótás pudingos gyümölcsszelet

Gabimami58
Piskótás pudingos gyümölcsszelet
adag
Idő
p
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

A piskótához

A töltelékhez

A zseléhez

554
Kalória
14.3g
Fehérje
94.8g
Szénhidrát
10.6g
Zsír
76.6g
Víz
145.5g
Koleszterin
1.9g
Élelmi rost
47.8g
Cukor
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A zseléhez

Összesen 554 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A zseléhez

Összesen 2766 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A piskótához

A töltelékhez

A zseléhez

Összesen 142 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.3 g

Zsír

  • Összesen
    10.6 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    673.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    12 mg
  • Foszfor
    124 mg
  • Nátrium
    236 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    94.8 g
  • Cukor
    48 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    76.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    79 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    27 micro
  • Kolin:
    121 mg
  • Retinol - A vitamin:
    62 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    208 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    220 micro
Összesen 554 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    71.7 g

Zsír

  • Összesen
    53.1 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    727 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3365.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    86 mg
  • Kálcium
    1410 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    622 mg
  • Nátrium
    1179 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    473.8 g
  • Cukor
    239 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    383.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    396 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    78 mg
  • D vitamin:
    166 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    135 micro
  • Kolin:
    604 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1040 micro
  • β-crypt
    17 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1099 micro
Összesen 2766 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3.7 g

Zsír

  • Összesen
    2.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    173.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    32 mg
  • Nátrium
    61 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    24.4 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

Víz

  • Összesen
    19.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    20 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    9 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    54 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    57 micro
Összesen 142 kcal

Elkészítés

A piskótához

  1. Piskota elkészítése: az adott alapanyagokat összekeverjük, melyet zsírozott sütőpapírral bélelt tepsibe egyenletesen elsimítunk, és előmelegített sütőben készre sütjük.
  2. Majd konyharuhára kiborítjuk, és lehúzzuk a sütőpapírt róla, és visszafordítjuk a tepsibe. Közben elkészítjük a pudingokat külön-külön, és hűlni hagyjuk.
  3. Majd a piskotát megkenjük 4 evőkanál lekvárral, erre rásimítjuk a puncs ízű pudingot, erre sorba tesszük a kekszet, és ismét a maradék levárral megkenjük. Erre rásimítjuk egyenletesen a vaníliapudingot, és a magozott meggyet rátesszük.
  4. Végül az italport összekeverjük 5 evőkanál vízzel, és első forrásig főzzük.
  5. Kissé hűlni hagyjuk, és egyenletesen rácsurgatjuk a meggy tetejére.
  6. Hűtőbe tesszük egy órára, s vizes késsel szeleteljük. Tálcára téve hűtőben tartjuk tálalásig. Nagyon finom és kiadós.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 30 p
  • Főzés ideje: 25 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 36x23

Csupán annyi a sztorim e sütivel kapcsolatban: szombat éjszaka tervem rétes volt, s úgy gondoltam inkább, már oly rég készített, gyors és egyszerű sütim lesz.

Nosalty stories

További receptek

Legszaftosabb brownie

Íme egy brownie-recept, amit pont olyan, mint amilyennek lennie kell: masszív, kiadós, ragacsos, és nagyon csokis. Bárki használhatja alapnak! Az is, aki először készíti, és az is, aki ...

Gerzsenyi Flóra

Címlapról ajánljuk

Top Receptek