Gyümölcsízű italpor

Aromával ízesített por alakú készítmények, amelyekből vízzel kikeverve üdítőital készíthető. Felhasználható tovább krémek, zselék ízesítésére, színezésére.
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
0.45 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
87.38 g
víztartalom
1.84 g
Foszfor
1239 mg
Kalcium
1047 mg
Nátrium
404 mg
Magnézium
3 mg
C vitamin
560 mg
Kolin
0.1 mg
fehérje
0.45 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
1047 mg
Vas
0.08 mg
Magnézium
3 mg
Foszfor
1239 mg
Nátrium
404 mg
Mangán
0.001 mg
szénhidrát
rost
0.1 g
víz
1.84 g
vitaminok
Kolin
0.1 mg
C vitamin
560 mg
Ezek az ízletes krémlevesek egyszerűen elkészíthetők, ideálisak a hideg napokon való gyors és tápláló ebédekhez vagy vacsorákhoz.
NosaltyLehet nem gondoltátok, hogy olasz bablevessel indítotok ma, de azt sem, hogy egy kelbimbótallér főételnek milyen kiadós tud lenni, na de, próbáltátok már igazi zsíros tésztával kóstoltátok már az almás pitét?
NosaltyTalán nem a legklasszikusabb, mégis nagyot szólhat egy tepsi túrós süti karácsonyra. Te melyiket választod az alábbi ízes receptek közül?
NosaltyA Jammertal Borbirtok Cassiopeia Merlot-ját választották a világ legjobbjának a Concours Mondail de Bruxelles szakértői.
Letudhatjuk az ünnepi hajsza nagy részét, ha már most elkészítünk egyet-kettőt az alábbi hosszan elálló karácsonyi süteményekből. Nem fognak megromlani, bepenészedni, csak álljuk meg a folytonos rájuk járást!
A mandarin héjára nem sokan gondolunk úgy, mint újrahasznosítható alapanyag, pedig igazán sokszínű a felhasználása. Ha eddig nálad is a kukában landolt, akkor olvass tovább, és lesd meg, mi mindenre tudod használni a tél egyik kedvencének héját!