Gyümölcsízű italpor

Aromával ízesített por alakú készítmények, amelyekből vízzel kikeverve üdítőital készíthető. Felhasználható tovább krémek, zselék ízesítésére, színezésére.
Bármikor.
Száraz, hűvös helyen.
fehérjetartalom
0.45 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
87.38 g
víztartalom
1.84 g
Foszfor
1239 mg
Kalcium
1047 mg
Nátrium
404 mg
Magnézium
3 mg
C vitamin
560 mg
Kolin
0.1 mg
fehérje
0.45 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
1047 mg
Vas
0.08 mg
Magnézium
3 mg
Foszfor
1239 mg
Nátrium
404 mg
Mangán
0.001 mg
szénhidrát
rost
0.1 g
víz
1.84 g
vitaminok
Kolin
0.1 mg
C vitamin
560 mg
A gyümölcsös piték uralják a nyár süteményfelhozatalát, és ha sok ilyen desszertet készítünk, nem árt ellesnünk egy-két trükköt ahhoz, hogy mindig tökéletesre süljenek.
Lakos BenedekKészítsünk főtt kukoricát! És miért? Mert nyár van, mert itt a szezon, mert isteni, mert imádjuk, mert...de hagyjuk is a felsorolásokat! Jöjjön az elkészítés minden csínja-bínja.
NosaltyA tőkehal rendkívül jó hatásokkal bír, és egy új kutatásból kiderült, hogy még a ráncok elleni harcban is segíthet.
NosaltyA tojás az egyik legolcsóbb fehérjeforrásunk még mindig, ráadásul rengeteg szuper előnnyel számolhatunk, ha rendszeresen fogyasztjuk.
A sült húsokat amúgy is szokás gyümölccsel párosítani, erre pedig kiváló delikvens lehet az alma. A nyári, savanykásabb darabok főleg, jól illenek csirke, pulyka és sertés mellé is.
A Kiútprogram és a budapesti Babka Deli együttműködéséből született első kovászos uborka, amely a program őstermelőinek uborkájából készült, és amely az észak-kelet magyarországi roma családoknak segít, hogy uborkatermelővé váljanak. Az ő uborkájukból készül a Deli házi kovászos uborkája, amely felkerül a Babka Deli állandó nyári kínálatába, valamint étlapjára is.