Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Tejszínes-pudingos piskóta

Tejszínes-pudingos piskóta
Tejszínes-pudingos piskóta
20 perc / előkészület: 15 perc főzés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egyszerű és gyors finomság, nálunk bármikor bevethető ünnepnapokon kívül is, szülinapokra is alkalmazzuk, mikor már a sok készülődéstől hulla fáradt vagyok, de torta még nincs, ezt ripsz-ropsz összedobhatom.

hozzávalók / 10 adag

A piskótához

A krémhez

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A pudingot a tejjel elkészítjük, majd mielőtt kihűl, belekeverjük a cukrot.
  2. A tejszínt habbá verjük a fixálóval, a kemény habból elveszünk egy kanálnyit, és ezzel jól elkeverjük a pudingot.
  3. Ha ez megvan, a pudingot robotgéppel beledolgozzuk a tejszínhabba.
  4. Ezután a piskótát a krémmel bevonjuk, tetszés szerint díszítjük a tortánkat.
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 735
elküldve: 1
receptkönyvben: 33
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Kisvikica

Mióta szakács: 2012.09.20.
44 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
alkalom: születésnap, vasárnapi ebéd
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: édes süti
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
szakács elkészítette: család kedvence receptek
fogás: desszert
adag: 10 főre

egyéb elnevezések

pudingos piskóta, csokikrémes piskóta, tejszínes csokis piskóta

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

260
tojás 4 db
finomliszt 4 evőkanál
cukor 4 ek
sütőpor 1 kávéskanál
habtejszín 5 dl
tej 3 dl
csokoládés pudingpor 1 csomag
habfixáló 1 csomag
cukor 3 ek
mandulaaroma 5 ml