Vaníliás pudingpor

A pudingpor fő összetevője a keményítő, ezenkívül tartalmaz még sót, aromákat (esetünkben vaníliaaromát vagy kivonatot), színezéket. A pudingporból való pudingkészítéshez tej és cukor szükséges. Ez a legegyszerűbb módja a pudingfőzésnek, ezért a pudingporok meglehetősen népszerűek. A vaníliapuding sütemények alapanyaga, tölteléke is lehet, vagy öntetként is használhatjuk, sűríthetünk vele édes krémeket.
Bármikor.
Napfénytől védett, száraz helyen.
fehérjetartalom
0.26 g
zsírtartalom
0.05 g
szénhidráttartalom
91.27 g
víztartalom
8.32 g
Foszfor
13 mg
Nátrium
9 mg
Magnézium
3 mg
Kalcium
2 mg
Kolin
0.4 mg
fehérje
0.26 g
Zsír
telített zsírsav
0.009 g
egyszeresen telített zsírsav
0.016 g
többszörösen telített zsírsav
0.025 g
ásványi anyagok
Kalcium
2 mg
Vas
0.47 mg
Magnézium
3 mg
Foszfor
13 mg
Nátrium
9 mg
Cink
0.06 mg
Réz
0.05 mg
Mangán
0.053 mg
Szelén
2.8 µg
szénhidrát
rost
0.9 g
víz
8.32 g
vitaminok
Kolin
0.4 mg
A szakértők szerint több tényező is befolyásolja a csokoládé árának jelentős emelkedését.
NosaltyEzek a sajtos-sós ropogtatnivalók garantáltan leveszik majd a lábukról a locsolókat!
NosaltyZöldségesek, húsosak, tojásosak, klasszikusok és formabontók: ezekkel a krémekkel vontátok be tavaly a vastag kalácsszeleteket. Mi abszolút megértjük, ha az idei ünnepen is ezekre szavaztok majd.
NosaltyHa nem állnál meg idén húsvétkor a mézes krémesnél, Fanta-szeletnél és kerek lekváros linzernél, akkor mutatjuk, miket újíts be sütifronton.
Veszélyes lehet az egészségre a népszerű likőr, ezért visszahívják a boltokból.
Ezek a sajtos-sós ropogtatnivalók garantáltan leveszik majd a lábukról a locsolókat!