Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Panírozott pulykafasírt fűszeres sült krumplival

Panírozott pulykafasírt fűszeres sült krumplival
Panírozott pulykafasírt fűszeres sült krumplival
50 perc / előkészület: 10 perc főzés: 30 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Szebb a páva, mint a pulyka! Lehet, de pávát még nem ettem, a pulyka viszont finom. Szeretem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A zsemlét szétszaggatjuk, tejet locsolunk rá. A krumplikat előfőzzük. A zöldségeket olajon megpirítjuk, öntünk rá kevés vizet, fűszerezzük, megdinszteljük.
  2. A krumplikat egy serpenyőbe rakjuk, öntünk rá olajat, fűszerezzük, és rászórjuk a rozmaring- és kakukkfűleveleket, megsütjük.
  3. A hagymákat daraboljuk, egy serpenyőben olajon megdinszteljük. Betesszük egy keverőtálba. Hozzáadjuk a darált húst, a zsemlét, a tojást, az aprított petrezselymet, a fűszereket, összekeverjük.
  4. A húst egy 6 cm-es karikába formázzuk, majd panírozzuk, és mindkét oldalán kb. 7-8 percig sütjük.
  5. Tálaláskor teszünk a tányérra 4 szelet fasírtot, 2 db sült krumplit, formázunk egy kupac zöldséget, díszítjük koktélparadicsommal, petrezselyemzölddel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 1 296
elküldve: 1
receptkönyvben: 29
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

pulykafasírt krumplival, pulykafasírt zöldséggel és krumplival

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

922
darált pulykahús 25 dkg
zsemle 0.4 db
tej 1 ek
vöröshagyma 1 közepes db
fokhagyma 1 gerezd
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 0 ízlés szerint
tojás 1 db
petrezselyem 1 szál
finomliszt 2 evőkanál
tojás 1 db
kukoricadara 2 evőkanál
újkrumpli 25 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
rozmaring 1 szál
kakukkfű 2 szál
olívaolaj 1 ek
zöldségkeverék 15 dkg
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
koktélparadicsom 6 db
petrezselyem 2 szál
napraforgó olaj 1 dl