r
Nosalty Logó

Buli sün

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Buli sün
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Összesen 788 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Összesen 7885 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Összesen 216 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    33.3 g

Zsír

  • Összesen
    45.2 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    18 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    167 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1903.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    208 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    395 mg
  • Nátrium
    1158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    190.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    99 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    29 mg
  • D vitamin:
    41 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    174 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    409 micro
  • β-crypt
    96 micro
  • Likopin
    515 micro
  • Lut-zea
    238 micro
Összesen 788 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    333.5 g

Zsír

  • Összesen
    451.7 g
  • Telített zsírsav
    85 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    180 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    137 g
  • Koleszterin
    1672 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    19034.8 g
  • Cink
    30 mg
  • Szelén
    591 mg
  • Kálcium
    2077 mg
  • Vas
    53 mg
  • Magnézium
    740 mg
  • Foszfor
    3948 mg
  • Nátrium
    11580 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    622.6 g
  • Cukor
    114 mg
  • Élelmi rost
    62 mg

VÍZ

  • Összesen
    1903.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    994 micro
  • B6 vitamin:
    7 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    117 mg
  • C vitamin:
    293 mg
  • D vitamin:
    407 micro
  • K vitamin:
    114 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    9 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    7 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    111 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1246 micro
  • Kolin:
    1740 mg
  • Retinol - A vitamin:
    604 micro
  • α-karotin
    242 micro
  • β-karotin
    4090 micro
  • β-crypt
    964 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    2382 micro
Összesen 7885 kcal
  • 10% Fehérje
  • 19% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.1 g

Zsír

  • Összesen
    12.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    46 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    520.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    108 mg
  • Nátrium
    317 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    17 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    27 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    17 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    112 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    141 micro
  • Lut-zea
    65 micro
Összesen 216 kcal

Hozzávalók

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Elkészítés

A fasírthoz

  1. A zsemlét tejben megáztatjuk, majd alaposan kifacsarjuk.
  2. A vöröshagymát olajon dinszteljük.
  3. A darált húst, a tojást, a zsemlét, a vöröshagymát, a pirospaprikát, a sót és a borsot összegyúrjuk. Ha túl zsíros, zsemlemorzsát is szórhatunk a masszába.
  4. A masszából pingponglabda méretű golyókat formázunk, és bő olajban kisütjük.
  5. Fogpiszkálóra tűzzük, és sűrűn a kenyérbe szurkáljuk.
  6. A körtének levágunk egy szeletet az egyik oldalából, hogy ne gurulhasson el, illetve az aljából ferdén egy darabot, hogy illeszkedjen a kenyérhez. Az orrához úgy szúrjuk be a fogpiszkálót, hogy ne lógjon ki a fasírozottgolyó alól, a szemét pedig margarinnal és borssal készítjük el.
  7. TIPP: Ha még extrábbat szeretnénk, a tüskék beszúrása előtt "lékeljük meg", és belezzük ki a kenyeret, majd töltsük meg főtt tojás-hagyma-paprika-paradicsom-majonéz-mustár-kenyérbél masszává gyúrt keverékével.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 43
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 8422
  • Feltöltés dátuma: 2014. november 03.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy házibuliba készültem vinni valami látványosat, ezt sikerült. :)

Hozzávalók

A fasírthoz

Az összeállításhoz

A kenyér megtöltéséhez

Címlapról ajánljuk

További cikkek