r
Nosalty Logó

Olivás-paradicsomos ravioli

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Olivás-paradicsomos ravioli
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 568 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2270 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 195 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    21.3 g

Zsír

  • Összesen
    7.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    951.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    85 mg
  • Kálcium
    151 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    93 mg
  • Foszfor
    322 mg
  • Nátrium
    290 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    104.2 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    156.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    17 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    313 micro
  • Kolin:
    39 mg
  • Retinol - A vitamin:
    11 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    502 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    7436 micro
  • Lut-zea
    306 micro
Összesen 568 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    85 g

Zsír

  • Összesen
    28.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    27 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3805.3 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    339 mg
  • Kálcium
    603 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    372 mg
  • Foszfor
    1288 mg
  • Nátrium
    1162 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    416.8 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    28 mg

VÍZ

  • Összesen
    625.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    210 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    68 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    72 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    7 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1251 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    42 micro
  • α-karotin
    20 micro
  • β-karotin
    2010 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    29742 micro
  • Lut-zea
    1223 micro
Összesen 2270 kcal
  • 7% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.4 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    2 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    323.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    29 mg
  • Kálcium
    51 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    32 mg
  • Foszfor
    110 mg
  • Nátrium
    99 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.5 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    53.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    18 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    106 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    171 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2531 micro
  • Lut-zea
    104 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A salottahagymát apró kockákra vágjuk, és kevés szőlőmagolajon megpuhítjuk. Majd beletörjük a fokhagymagerezdeket, és hozzáadjuk az apróra vágott szardellafiléket. Kicsit összesütjük, és amikor kellemes illata lesz megborsózzuk, majd egy kiskanál nádcukorral karamellizáljuk.
  2. Amikor szép aranybarna színe lett a keveréknek, felöntjük a konzervparadicsommal, illetve a sűrített paradicsommal. Kevés vizet adunk hozzá, és belevágjuk az olívabogyókat. Jól elkeverjük, és hagyjuk hogy felforrjon. Kis tűzön 10 percig főzzük. Friss bazsalikomot és oregánót szórunk a szószba, és kifedve további 5 percig főzzük.
  3. A raviolit kifőzzük (a csomagoláson leírtak szerint).
  4. A kész szószt a raviolira halmozzuk, és megszórjuk parmezánnal.
  • Elkészítettem: 6 alkalommal
  • Receptkönyvben: 15
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 4051
  • Feltöltés dátuma: 2016. május 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Olasz ízek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek