Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások (1)

leírás

A kékszőlő magjának préselésével nyert, halvány színű, szőlő illatú, semleges ízű, tiszta olaj. E-vitaminban és telítetlen zsírsavakban gazdag. A többi olajhoz viszonyított, relatív magas égéspontja miatt (216 °C) különösen alkalmas magas hőfokon való sütéshez.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Gyári kiszerelésben, sötét, hűvös helyen.

Szőlőmagolaj alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások (1)

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        mannika1
        Mannika / mannika1 Wed, 2012-01-25 23:09

        Most vettem egy üveg szőlőmagolajat, és keresem a legmegfelelőbb receptet hozzá.A szőlőmagolaj előnyeit, egészségre való jó hatását figyelembe véve szeretném elfogyasztani.