Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Olaszos tarja

Olaszos tarja
Olaszos tarja
65 perc / előkészület: 20 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ha tehetem,- mivel gyakran időszűkében vagyok- gyorsan elkészíthető, vagy legalábbis kevés munkát igénylő ételeket főzök.

hozzávalók / 3 adag

Pác

Hús

Köret

ajánlat

Az együtt sütést mindenképpen energiatakarékossági szempontokból ajánlom.

Szólj hozzá!

elkészítés

Pác

  1. A hozzávalókat késes robotgépben pürésítjük, és azonnal a sütőzacskóba rakott hússzeletekre öntjük. Lezárva legalább 1-2 órára bepácoljuk.

Hús

  1. A húst a sütőzacskóban sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük (nagyobba, mint amennyit a hús igényelne, mert mellé kerül a köret is).

Köret

  1. A burgonyákat meghámozzuk, megmossuk, cikkekre vágjuk.
  2. A tepsit a félig sült hússal kivesszük a sütőből, mellé halmozzuk a burgonyát, kevés olajat csepegtetünk rá, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk hántolt tökmaggal és fóliával letakarva visszatesszük a sütőbe. 20 perc múlva levesszük a fóliát a burgonyáról és ízlés szerinti színre pirítjuk.
  • sütési hőfok: 190°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 39x40 cm
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 2 296
elküldve: 0
receptkönyvben: 25
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Évi néni

Mióta szakács: 2011.07.24.
1830 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: párszor készített receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
adag: 3 főre
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

sertéstarja olaszos fűszerezéssel, sertéssült vele sült körettel, tarja olasz módra

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

675
olívaolaj 3 ek
halványító zeller 0.5 közepes szár
szárított paradicsom 8 db
kápia paprika 0.5 közepes db
chilipehely 1 csipet
bors 0 ízlés szerint
babérlevél 1 db
rozmaring 1 teáskanál
bazsalikom 1 ek
oregánó 1 teáskanál
fokhagyma 2 gerezd
0 ízlés szerint
sertéstarja 50 dkg
édesburgonya 3 db
burgonya 3 közepes db
olívaolaj 1 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
tökmag 2 ek