Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Sertéssült gombaraguval

Sertéssült gombaraguval
Sertéssült gombaraguval
90 perc / előkészület: 30 perc sütés: 60 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Burgonyapürét ajánlok hozzá köretnek.

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A húst megmossuk, lecsepegtetjük, sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük, és a hűtőben pihentetjük legalább 1 órát.
  2. Egy tepsit kikenünk vékonyan sertészsírral, belehelyezzük a hússzeleteket, kevés vizet öntünk alá, lefóliázzuk és sütőben megpároljuk. 
  3. Közben gombát és a hagymát vékony szeletekre vágjuk.
  4. Egy serpenyőben az étolajt felforrósítjuk, üvegesre pirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a gombát, rámorzsoljuk a majorannát, sózzuk, borsozzuk és a ragut félretesszük.
  5. Amikor a hús majdnem puha, a szeletek tetejére kanalazzuk a gombát, és az ételt készre sütjük.
  • sütési hőfok: 200°C
  • tepsi mérete: normál cm
  • költség: 1200 Ft
  • elkészítettem: 30 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 7
össznézettség: 6 370
elküldve: 4
receptkönyvben: 114
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Vica Konyha

Mióta szakács: 2012.02.09.
19 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
kategória: húsételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

laskagombás tarja, sertéstarja gombával, laskagombás sertéssült

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

518
sertéstarja 60 dkg
laskagomba 0.5 kg
vöröshagyma 2 nagy fej
0 ízlés szerint
fehér bors 1 kk
majoranna 1 tk
fokhagyma 6 gerezd
napraforgó olaj 2 ek