r
Nosalty Logó

Mustáros brokkoli babcsírával és főtt burgonyával

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Mese - Habbal (J. Hanna)
Mustáros brokkoli babcsírával és főtt burgonyával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Brokkolikrém

Csírasaláta

Főtt burgonya olvasztott sajttal

Összesen 556 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Brokkolikrém

Csírasaláta

Főtt burgonya olvasztott sajttal

Összesen 1110 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír

Brokkolikrém

Csírasaláta

Főtt burgonya olvasztott sajttal

Összesen 86 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28 g

Zsír

  • Összesen
    30 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    95 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2361.4 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    575 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    528 mg
  • Nátrium
    1128 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.8 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    359.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    258 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    168 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    161 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    136 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    203 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    615 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2167 micro
Összesen 556 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    56.1 g

Zsír

  • Összesen
    60 g
  • Telített zsírsav
    34 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    189 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4722.8 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    46 mg
  • Kálcium
    1151 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    199 mg
  • Foszfor
    1057 mg
  • Nátrium
    2255 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    93.6 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    718.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    515 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    336 mg
  • D vitamin:
    24 micro
  • K vitamin:
    321 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    271 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    406 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    1230 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    4334 micro
Összesen 1110 kcal
  • 6% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 77% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.6 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    365 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    82 mg
  • Nátrium
    174 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    40 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    25 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    31 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    95 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    335 micro
Összesen 86 kcal

Hozzávalók

Brokkolikrém

Csírasaláta

Főtt burgonya olvasztott sajttal

Elkészítés

Brokkolikrém

  1. A brokkolit a tejben megpároljuk. Vigyázat, a tej kifut, keverni kell. Mikor a brokkoli félig puha, hozzáadjuk a tejfölt és a mustárt.

Csírasaláta

  1. A csírát felforrósított serpenyőben, fedő alatt, egy percig megfuttatjuk. Épp csak, hogy megmelegedjen. Két evőkanál vizet lehet alá tenni, hogy ne égjen meg.
  2. A mézet és a szójaszószt hozzáadjuk a csírához, összekeverjük, hogy mindenhova jusson, és még egy percig futtatjuk.

Főtt burgonya olvasztott sajttal

  1. A krumplit megfőzzük. A főtt burgonyát felszeleteljük, csíkokra vágott mozzarellával betakarjuk, 10 percre sütőbe tesszük 200 fokra. A brokkolival és a csírával tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 746
  • Feltöltés dátuma: 2017. március 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Mese - Habbal (J. Hanna) 14 recept

Egyszerű, egy "hosszú nap után mit főzhetünk, ami gyorsan kész van" recept.

Hozzávalók

Brokkolikrém

Csírasaláta

Főtt burgonya olvasztott sajttal

Címlapról ajánljuk

További cikkek