Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Mix veggies

Mix veggies
Mix veggies
35 perc / előkészület: 15 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ma épp ezek a zöldségek voltak itthon, nagyon jól sikerült, fűszeres és finom. Mellé lepénykenyeret és egy kevés korianderrel ízesített, natúr joghurtot tálaltam. 

hozzávalók / 3 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A krumplit meghámozzuk, kockákra vágjuk és megsütjük. Egy edényben üvegesre pirítjuk az apróra vágott vöröshagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és lereszelt gyömbért.
  2. Hozzáadjuk a köményt, akkor jó, ha pattog. Ezután jöhet hozzá a chilipehely, garam masala, só, feldarabolt friss paradicsom és a paradicsomszósz.
  3. Hozzáadjuk pár perc után a megtisztított, félbevágott zöldbabot és zöldborsót . Amikor már majdnem kész, jöhet hozzá a megsütött krumpli. Jól összekeverjük, ízesítjük egy kanál vajjal, ha szükséges, még sózzuk, és megszórjuk tálalás előtt friss korianderrel.
  • költség: 1000 Ft
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 431
elküldve: 0
receptkönyvben: 14
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Szimran

Mióta szakács: 2017.04.28.
114 recept

receptjellemzők

konyha: indiai
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: közepes
költség egy főre: megfizethető receptek
mikor: ebéd, vacsora
adag: 3 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

indiai zöldségtál

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

257
zöldbab 200 g
burgonya 3 db
zöldborsó 200 g
paradicsom 1 közepes db
fokhagyma 5 gerezd
gyömbér 5 cm
vöröshagyma 2 közepes db
paradicsomszósz 2 ek
római kömény 1 teáskanál
vaj 1 ek
koriander 1 csokor
garam masala 1 teáskanál
kurkuma 1 kávéskanál
chilipehely 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
olívaolaj 2 ek