Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Goguma Bap

Goguma Bap
Goguma Bap
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A finom és tápláló édesburgonya és rizs párosítása ez az egyszerű és ízletes koreai étel, ami akár Songoku kedvence is lehetne. Egy kis kreativitással a fűszeres koreai szósz receptje más ételhez is felhasználható.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A rizst jól átmossuk, és beáztatjuk egy bögre vízben, kb. fél órára.
  2. Az édesburgonyát meghámozzuk, felaprítjuk nagyjából kétcentis kockákra.
  3. Összefőzzük a rizst az édesburgonyával: fedő alatt 8 percig rotyogtatjuk, fakanállal átkeverjük, utána 10 percre állni hagyjuk.
  4. A szószhoz összekeverjük a hozzávalókat egy kis tálban.
  5. A szósszal tálaljuk, csírákkal díszíthetjük is.
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 627
elküldve: 0
receptkönyvben: 36
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Gyümölcsosztag

Mióta szakács: 2018.06.11.
4 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
diéta: laktózmentes, gluténmentes, tejmentes, tojásmentes
költség egy főre: megfizethető receptek
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
mikor: ebéd, vacsora
konyha: távol-keleti
fogás: főétel

egyéb elnevezések

goguma bap, édesburgonya

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

565
édesburgonya 50 dkg
rizs 1 bögre
póréhagyma 0.5 közepes db
szójaszósz 2 ek
nádcukor 1 teáskanál
almaecet 2 ek
chilipehely 1 teáskanál
szezámmag 1 ek
fokhagyma 1 gerezd
víz 2.5 dl