Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba
Libamájpástétommal töltött paprika és gomba
75 perc / előkészület: 15 perc főzés: 15 perc sütés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Közeleg a Márton nap, ezért egy kis libás ételt készítettem.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A gombák törzsét kitörjük, majd máshol használjuk fel. A paprikát leskalpoljuk, belsejét kivesszük. Az újhagymát karikára vágjuk.
  2. A pástétomba bekeverjük a hagymát, aprított petrezselymet, fűszerezzük, megtöltjük vele a gombákat és a paprikát. Kanalazunk rá tejfölt, s betesszük egy serpenyőbe, mellétesszük a héjában főtt  krumplikat, locsoljunk rá olívaolajat, s sütőben 180 C fokon megsütjük. 
  3. A tányérra teszünk egy félbevágott paprikát, három gombát, s három krumplit.
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 661
elküldve: 0
receptkönyvben: 7
elkészítve: 1/1
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, gluténmentes
nehézség: közepes
kategória: töltött zöldség
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
elkészítési idő: 60-120 perc
fogás: főétel

egyéb elnevezések

Libamájpástétommal töltött paprika és gomba sült krumplival, májpástétomos gomba, májpástétomos paprika

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

752
piros kaliforniai paprika 1 db
csiperkegomba 6 nagy db
libamájpástétom 20 dkg
újkrumpli 30 dkg
újhagyma 1 db
petrezselyem 1 szál
0 ízlés szerint
fekete bors 1 kávéskanál
csípős fűszerpaprika 1 kávéskanál
kakukkfű 1 kk
olívaolaj 1 ek
tejföl 1 dl