Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

Libamáj alapú, krémes állagú pástétom. Gyakran készítik borban párolva, lehet fűszeres, vagy zöldséges is, előállítására a legtöbb európai nemzetnek megvannak a hagyományai. Mivel a libamáj ára meglehetősen borsos, ezért a libamájpástétom ritkán fogyasztott és használt alapanyag. Ehetjük kenyérre kenve, friss pirítóssal, vagy akár húsételek ízesítőjeként is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen, hűtőben.

Libamájpástétom alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!