r
Nosalty Logó

Kinder Bueno Fannika konyhájából

Fannika07
Kinder Bueno Fannika konyhájából
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

1170
Kalória
16.7g
Fehérje
121.9g
Szénhidrát
68.9g
Zsír
79.7g
Víz
336.1g
Koleszterin
4.3g
Élelmi rost
97.1g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 1170 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 14023 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 24% Zsír
Összesen 318 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    16.7 g

Zsír

  • Összesen
    68.9 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    336 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1032.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    25 mg
  • Kálcium
    301 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    70 mg
  • Foszfor
    342 mg
  • Nátrium
    287 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    121.9 g
  • Cukor
    97 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

Víz

  • Összesen
    79.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    421 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    50 micro
  • Kolin:
    188 mg
  • Retinol - A vitamin:
    412 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    100 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    229 micro
Összesen 1170 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    200 g

Zsír

  • Összesen
    827 g
  • Telített zsírsav
    516 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    197 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    60 g
  • Koleszterin
    4033 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    12391.7 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    305 mg
  • Kálcium
    3615 mg
  • Vas
    51 mg
  • Magnézium
    836 mg
  • Foszfor
    4104 mg
  • Nátrium
    3446 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    1463 g
  • Cukor
    1165 mg
  • Élelmi rost
    52 mg

Víz

  • Összesen
    956.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    5055 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    9 micro
  • E vitamin:
    53 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    638 micro
  • K vitamin:
    73 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    594 micro
  • Kolin:
    2256 mg
  • Retinol - A vitamin:
    4944 micro
  • α-karotin
    104 micro
  • β-karotin
    1201 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2749 micro
Összesen 14023 kcal
  • 6% Fehérje
  • 42% Szénhidrát
  • 24% Zsír
  • 28% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.8 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    281.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    78 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    33.3 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    21.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    115 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    112 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    27 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    62 micro
Összesen 318 kcal

Elkészítés

  1. A 12 db tojásfehérjét 230 gramm cukorral verjük keményre.
  2. A száraz hozzávalókat (65 gramm lisztet, 50 gramm zsemlemorzsát és egy csomag sütőport) keverjük össze egy külön tálban, majd a habunkhoz adjuk hozzá a 2 evőkanál olajat és óvatos kavargatás mellett több adagban a száraz hozzávalókat is. Vigyázzunk, hogy ne törjük össze a habot!
  3. Kivajazott gáztepsibe öntsük bele a kapott masszát, és szórjuk meg durvára tört dióval, majd ha ez kész, akkor mehet a sütőbe 160 fokra (légkeverésen).
  4. Ha kisült a tésztánk, még melegen kenjük meg nutellával a tetejét (ízlés szerint, de nem ajánlott nagyon vastagon, mert így is elég édes lesz a süteményünk).
  5. A 12 db tojássárgáját a fél kg cukorral keverjük ki, majd adjuk hozzá a 2 csomag pudingport, majd kevergetés mellett adjuk hozzá az 1 liter tejünket, és főzzünk belőle pudingot.
  6. A pudingunkat 2 egyenlő részre osztjuk, és az egyik felébe belekeverjük a 18 dkg étcsokit (még forrón).
  7. Hagyjuk picit hűlni a pudingokat, majd a vaníliás és a csokis pudingba is 20-20 dkg vajat keverünk.
  8. Ha ez kész, a vaníliás pudingot eloszlatjuk a nutellával megkent süteményünk felületén.
  9. A vaníliás felületre tejbe mártott háztartási kekszet rakunk szépen sorban.
  10. A kekszes felületen egyenletesen oszlassuk el a csokis pudingot, majd hagyjuk állni a süteményünket, ha eleget hűlt, tegyük hűtőbe.
  11. Verjük fel a habtejszínt, és a már hideg süteményünk tetején szintén egyenletesen oszlassuk el, és díszítésként szórjuk meg egy kevés kakaóporral.
  12. A kész süteményünket tegyük hűtőbe, és hagyjuk állni, hogy a keksz is meg tudjon puhulni.
  13. Jó étvágyat kívánok hozzá!🥰

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 60 p
  • Sütés ideje: 30 p
  • Sütés hőfoka: 160 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 40x40

Nosalty stories

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek