r
Nosalty Logó

Karamellás kenyérpuding fehércsokoládé-öntettel

FavorEat
Karamellás kenyérpuding fehércsokoládé-öntettel
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

Puding

Öntet

615
Kalória
10.8g
Fehérje
45.1g
Szénhidrát
43.9g
Zsír
77.2g
Víz
137.5g
Koleszterin
2.1g
Élelmi rost
22.6g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Puding

Öntet

Összesen 615 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Puding

Öntet

Összesen 3684 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Puding

Öntet

Összesen 290 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    10.8 g

Zsír

  • Összesen
    43.9 g
  • Telített zsírsav
    20 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    138 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    729.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    191 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    169 mg
  • Nátrium
    316 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    45.1 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    77.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    350 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    29 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    55 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    338 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    142 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    103 micro
Összesen 615 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    65 g

Zsír

  • Összesen
    263.3 g
  • Telített zsírsav
    119 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    90 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    825 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4377.9 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    124 mg
  • Kálcium
    1143 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    179 mg
  • Foszfor
    1011 mg
  • Nátrium
    1897 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    270.6 g
  • Cukor
    136 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

Víz

  • Összesen
    463.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2099 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    15 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    171 micro
  • K vitamin:
    128 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    329 micro
  • Kolin:
    454 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2028 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    853 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    619 micro
Összesen 3684 kcal
  • 6% Fehérje
  • 25% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.1 g

Zsír

  • Összesen
    20.7 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    344.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    90 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    80 mg
  • Nátrium
    149 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    21.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    36.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    165 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    36 mg
  • Retinol - A vitamin:
    160 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    49 micro
Összesen 290 kcal

Elkészítés

Puding

  1. A tejet, tojást, lekvárt, gyömbért, fahéjat, sót egy tálban kézi habverővel elkeverjük.
  2. A cukorból és a vajból sötét karamellt készítünk, felöntjük a tejszínnel, és addig keverjük, amíg a cukor teljesen fel nem olvad.
  3. Ekkor lassan csurgatva a tojásos keverékhez öntjük, közben folyamatosan keverjük.
  4. Ebbe a masszába forgatjuk bele a kenyérkockákat óvatosan. Fél órát állni hagyjuk.
  5. Vajjal kikent muffinformákba adagoljuk, és közepesen forró sütőben aranybarnára sütjük.

Öntet

  1. A csokiszószhoz a tejszínt felforrósítjuk, és a feldarabolt csokira öntjük. Kevergetjük, amíg teljesen fel nem olvad.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Főzés ideje: 5 p
  • Sütés ideje: 20 p
  • Sütés hőfoka: 200 °C

Saját kreáció.

További receptek

Epres vargabéles

Szeretjük a vargabélest, ugye? Akkor ugyan miért ne szerethetnénk annyira, hogy tavasz végén és nyár elején teletömjük friss eperrel és eperlekvárral? A túrónak amúgy is fantasztikus ...

Lakos Benedek

Csokiszuflé egyszerűen

Az illusztris francia desszert, amely légies állagával és elegáns külsejével sokak szívébe belopta magát. Ennek ellenére mégis kevesen állnak neki az elkészítésének, talán mert ...

Lakos Benedek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...