r
Nosalty Logó

Kapros pangasiusfilé zöldsalátával

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Kapros pangasiusfilé zöldsalátával
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A zöldsalátához

Összesen 292 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A zöldsalátához

Összesen 1160 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír

A halhoz

A zöldsalátához

Összesen 101 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    23.8 g

Zsír

  • Összesen
    18.3 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    81 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    989.3 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    247 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    369 mg
  • Nátrium
    307 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    228 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    151 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    53 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    36 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    85 mg
  • Retinol - A vitamin:
    57 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    1035 micro
  • β-crypt
    161 micro
  • Likopin
    656 micro
  • Lut-zea
    977 micro
Összesen 292 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    95.2 g

Zsír

  • Összesen
    73 g
  • Telített zsírsav
    26 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    325 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3957 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    987 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    198 mg
  • Foszfor
    1475 mg
  • Nátrium
    1229 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    31.8 g
  • Cukor
    21 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    912.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    606 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    15 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    213 mg
  • D vitamin:
    56 micro
  • K vitamin:
    144 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    11 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    242 micro
  • Kolin:
    340 mg
  • Retinol - A vitamin:
    228 micro
  • α-karotin
    129 micro
  • β-karotin
    4139 micro
  • β-crypt
    644 micro
  • Likopin
    2624 micro
  • Lut-zea
    3906 micro
Összesen 1160 Kcal
  • 9% Fehérje
  • 3% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 82% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    344.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    86 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    17 mg
  • Foszfor
    128 mg
  • Nátrium
    107 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    79.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    53 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    19 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    361 micro
  • β-crypt
    56 micro
  • Likopin
    229 micro
  • Lut-zea
    340 micro
Összesen 101 Kcal

Hozzávalók

A halhoz

A zöldsalátához

Elkészítés

A halhoz

  1. Előző este elkészítjük a pácot. Joghurtot összekeverünk kaporral, zöldfűszerekkel, citromborssal, sóval, borssal.
  2. Belefacsarjuk a citrom levét és beletesszük a halszeleteket.
  3. Másnap olívaolajon rövid idő alatt átsütjük.
  4. A zöldsalátához valókat alaposan megmossuk, egy nagy salátástálban összekeverjük, rádaraboljuk a mozzarellát, fűszerezzük, pici olívaolajjal meglocsoljuk.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 45
  • Tegnapi nézettség: 2
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 4279
  • Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 09.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Nagyon kevés halat fogyasztunk, sajnos. A pangasiusfilé az egyike azoknak, amit a gyerekek is szívesen megesznek, pláne friss salátával. A rukkolát, paradicsomot és a mozzarellát még a 20 hónapos kisfiam is örömmel falatozza. Gyors esti vacsorának tökéletes.

Hozzávalók

A halhoz

A zöldsalátához

Címlapról ajánljuk

További cikkek