Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Húsleves kacsa farhátból metélt tésztával

Húsleves kacsa farhátból metélt tésztával
Húsleves kacsa farhátból metélt tésztával
50 perc / előkészület: 5 perc főzés: 45 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

A kacsás kása előzménye: húsleves.

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A farhátakat kettévágjuk, egy fazékba tesszük, felöntjük vízzel, fűszerezzük, beletesszük a leveskockát.
  2. Amíg a farhát fő, felvágjuk a zöldségeket, majd a leveshez adjuk.
  3. Kifőzzük a tésztát.
  4. Amikor a farhát megfőtt, félretesszük a kásához.
  5. A levesből merünk, szedünk hozzá tésztát, teszünk rá petrezselyemlevelet és chilipaprikát.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 666
elküldve: 0
receptkönyvben: 26
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: levesek
adag: 2 főre
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: leves
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

kacsahúsleves cérnametélttel, húsleves farhátból, kacsahúsleves farhátból cérnametélttel

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

747
kacsaaprólék 35 dkg
víz 6 dl
0 ízlés szerint
fekete bors 1 teáskanál
csípős fűszerpaprika 1 teáskanál
sárgarépa 2 db
fehérrépa 1 db
karalábé 0.5 db
zeller 0.5 kis db
hegyes erős paprika 1 db
chili 3 db
paradicsom 1 db
vöröshagyma 1 db
fokhagyma 2 gerezd
burgonya 1 db
zellerlevél 1 db
petrezselyem 2 szál
leveskocka 1 db
cérnametélt 10 dkg