kacsaaprólék

kacsaaprólék

Leírás

A kacsa kevésbé húsos, csontosabb részeinek gyűjtőneve. Beleérthetjük a nyakat, szárnyat, szárnytőt, hátat, esetleg a belsőségeket - májat, szívet, zúzát. Nagyon ízletes levesek készíthetők belőle, illetve rizses, káposztás ételek.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Légmentesen lezárva kb. két hétig marad a kacsahús felhasználható. A nyers és a főtt kacsahús is jól bírja a fagyasztást.

Címlapról ajánljuk

Nagyon nem mindegy, mit csinálsz az üres coca-colás palackoddal

A műanyaghulladék globális probléma – és megoldani is csak akkor tudjuk, ha mindannyian összefogunk, nagyvállalatoktól a fogyasztókig. A Coca-Cola folyamatosan dolgozik a megoldáson is: vállalásai között szerepel, hogy az egész világon csökkenti a gyártásban felhasznált új műanyag mennyiségét, és tíz éven belül minden PET palackja felerészben már újrahasznosított műanyagból lesz.

Nosalty

További cikkek

6 étel, amit soha ne egyél meg nyersen

Vannak olyan ételek, amelyeket inkább nyersen kéne fogyasztanunk, hogy a bennük lévő tápanyagok ne illanjanak el főzés közben (ilyen a brokkoli vagy a fokhagyma), azonban akadnak olyan ételek is, amelyeket pont, hogy csak hőkezelés után szabad megennünk. Mutatjuk, melyek ezek!