Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Halleves garnélával

Halleves garnélával
Halleves garnélával
40 perc / előkészület: 20 perc főzés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy különleges halleves. A levest ízesíthetjük szaraz fehérborral is.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az édesköményt, a sárgarépát, a pórét megtisztítjuk, vékony hasábokra vágjuk. A fokhagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk.
  2. Felhevített olajon a fokhagymát a zöldségekkel rövid ideig dinszteljük, majd felöntjük a levessel, és kb. 10 percig főzzük.
  3. A halfiléket megmossuk, töröljük, kockákra vágjuk, a levesbe tesszük, és 10 percig fedő nélkül alacsony hőfokon főzzük. A levest sóval, borssal, cayenne borssal ízesítjük.
  4. A garnélákat megmossuk, a levesbe tesszük, és felmelegítjük.
  • elkészítettem: 4 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 134
elküldve: 0
receptkönyvben: 39
elkészítve: 1/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1910 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
költség egy főre: olcsó receptek
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
kalória: alacsony
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
kategória: levesek
mikor: ebéd, vacsora
elkészítési idő: 30-60 perc
fogás: leves
adag: 6 főre

egyéb elnevezések

tengeri leves halfilével, garnélával, édesköményes halleves

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

109
édeskömény 100 g
sárgarépa 100 g
póréhagyma 50 g
fokhagyma 2 gerezd
napraforgó olaj 2 ek
hal alaplé 1 l
hal 500 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
cayenne bors 1 csipet
garnéla 100 g