Hal alaplé

Hal alaplé

Leírás

Különböző halak húsából és/vagy csontjából főzött leves, melyet leszűrnek és a hozzávalói nélkül használnak fel. Az alaplé készítéséhez használhatunk zöldségeket, különféle fűszereket is. A hal alaplé felhasználható levesekhez, rákos rizottóhoz, különböző halételekhez.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen, hűtőben.

100g Hal alaplé

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

hal alaplé?

Top ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

320 mg

szénhidrát

vitaminok

31 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

A legfinomabb füstös kence a kenyeredre, az erdélyi zakuszka

Az erdélyi konyha egyik emblematikus fogása, itthon sok helyen ismert, de kevésbé elterjedt finomság, szemben a padlizsánkrémmel. Ez a csodálatos, krémes zakuszka, amelyet ilyenkor ősszel kell nagy mennyiségben készíteni, hogy aztán egész télen remek reggelik, vacsorák alapja, húsos és zöldséges ételek kísérője, tészták feltétje legyen.

Te tudtad, hogy ez a különbség a lángolt és füstölt...

Kolbászt a világ minden táján esznek, de a magyarok által kedvelt, pirospaprikával és fokhagymával, különböző fűszerekkel készülő változatok csak a mi térségünkben elterjedtek igazán, attól függetlenül, hogy sok országban rajonganak értük. De mi a különbség a boltokban leggyakrabban kapható lángolt és füstölt kolbász között?