Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett gyümölcs

Grillezett gyümölcs
Grillezett gyümölcs
25 perc / előkészület: 20 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nem csak húsokat lehet grillezni, itt egy kitűnő példa rá!

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az ananászt megtisztítjuk, majd karikára vágjuk. Nagyon vékonyan megszórjuk sóval az ananászkarikákat, hogy kevés vizet eresszenek, hagyjuk állni 10 percig, majd konyhai papírtörlővel szárazra itatjuk. Vékonyan megkenjük olajjal az ananászokat, majd meggrillezzük őket.
  2. Az olívaolajat összekeverjük a citromlével, a chilivel és az aprított mentával, majd egy csipet sót adunk hozzá.
  3. A grillezett ananászokat felaprítjuk, egy tálba szórjuk. Beletépkedjük a friss kenyeret, rámorzsoljuk a sajtot. Meglocsoljuk az citromos-chilis öntettel és néhány csepp balzsamecetkrémmel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 501
elküldve: 0
receptkönyvben: 10
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

SPAR

Mióta szakács: 2018.03.07.
199 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szezon: bármikor
diéta: cukormentes
konyhatitkok: gourmet
konyhatechnológia: grill
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
elkészítési idő: 15-30 perc
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
fogás: főétel

egyéb elnevezések

ananászsaláta

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

555
ananász 1 db
0 ízlés szerint
napraforgó olaj 1 ek
olívaolaj 3 ek
menta 1 szál
chili 0 ízlés szerint
citromlé 1 citromból nyert
mozzarella 80 g
bagett 120 g
balzsamecet 1 ek