Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Grillezett csirkemell salátával

Grillezett csirkemell salátával
Grillezett csirkemell salátával
10 perc / előkészület: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (3)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Párommal valami könnyű, mégis laktató ételre vágytunk, így ez sült ki belőle.

hozzávalók / 2 adag

Pác

Kenegetős

Saláta

Szólj hozzá!

elkészítés

Pác

  1. Egy keverőtálba beleöntjük a sört, és beleszórjuk a fűszereket, majd elkeverjük.
  2. Kicsit klopfoljuk a csirkemellet, finoman bevagdossuk, és belerakjuk a pácba. 2-3 napig állni hagyjuk.
  3. Grillsütőn sütjük (jelen esetben kontakt grillen), és a hús mindkét oldalát grillezés közben kenegetjük, pirulásig sütjük.

Kenegetős

  1. Keverjük össze az egészet. A hús mindkét oldalát grillezés közben ezzel kenegetjük.

Saláta

  1. Egy edényben felolvasztunk egy kis vajat, belerakjuk a zöldségeket, sózzuk, borsozzuk, rácsepegtetjük a citromot, és megpároljuk őket.
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 609
elküldve: 0
receptkönyvben: 47
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Peor

Mióta szakács: 2016.02.08.
3 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
konyhatechnológia: grill
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
adag: 2 főre
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
költség egy főre: nem olcsó receptek
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Grill varázs, kenegetős grill csirkemell, grillezett csirkemell

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

527
csirkemell filé 1 db
sör 2 dl
bors 1 kk
0 ízlés szerint
kakukkfű 1 kk
ketchup 60 ml
olívaolaj 1 ek
szójaszósz 1 teáskanál
chili 0 ízlés szerint
mustár 1 kk
fokhagyma 1 gerezd
bébirépa 25 dkg
bébikukorica 25 dkg
zöldborsó 25 dkg
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
citromlé 0.5 citromból nyert
vaj 1 ek