Bébikukorica

Bébikukorica

Leírás

A bébikukorica olyan csemegekukorica, amelyet még 5-10 cm-es állapotában leszedtek. A kukoricacsőről általában nem morzsolják le a szemeket, hiszen a bébikukoricának még nem olyan kemény, fás a csutkája, mint a rendes, nagy csemegekukoricáé. Savanyúságként vagy konzervként kapható a boltokban. A bébikukoricát az ázsiai konyha használja előszeretettel. Pikáns, különleges levesekhez, tészta- és rizs ételekhez is kiválóan alkalmazható. Megsüthetjük grillen, serpenyőben vagy wokban.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőgép zöldséges fiókjában.

100g Bébikukorica

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

8 g

víztartalom

0 g

gramm bébikukorica?

Top ásványi anyagok

Nátrium

280 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

280 mg

szénhidrát

rost

2 g

cukor

5 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

10-féle tofut vizsgált a Tudatos Vásárlók tesztje – Itt vannak...

A tofu manapság már abszolút elterjedt élelmiszer, a legtöbb nagyobb bolt polcain megtalálható. Mivel egészen olcsó és fehérjében gazdag alapanyag, nagy népszerűségre tett szert, és nem csak a vegánok és vegetáriánusok körében. A Tudatos Vásárlók Egyesülete most 10 terméket vizsgált meg, hogy megnézzék, minden rendben van-e a boltokban kapható tofukkal.

Nosalty

További cikkek

4 virágmag, amit júliusban vethetsz el

A kerti munkálatok júliusban sem állnak meg, ha szeretnénk egész évben virágoktól pompázó, színes kiskertet. Bár azt gondolnánk, júliusban minek már elvetni bármit is, de ez a 4 kerti virág már ősszel boldogítani fog, akkor is, ha július derekán veted el a magját!