r
Nosalty Logó

Fehérboros-lazacos rigatoni

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Hobbychef
Fehérboros-lazacos rigatoni
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 1079 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 2157 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
Összesen 73 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    61.6 g

Zsír

  • Összesen
    26.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    92 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5508.5 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    125 mg
  • Kálcium
    954 mg
  • Vas
    23 mg
  • Magnézium
    873 mg
  • Foszfor
    1149 mg
  • Nátrium
    2369 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    150.7 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    22 mg

VÍZ

  • Összesen
    1134.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    3035 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    299 mg
  • D vitamin:
    234 micro
  • K vitamin:
    7729 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    475 micro
  • Kolin:
    273 mg
  • Retinol - A vitamin:
    193 micro
  • α-karotin
    416 micro
  • β-karotin
    33875 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    101949 micro
Összesen 1079 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    123.3 g

Zsír

  • Összesen
    53.8 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    183 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11017 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    249 mg
  • Kálcium
    1908 mg
  • Vas
    46 mg
  • Magnézium
    1746 mg
  • Foszfor
    2298 mg
  • Nátrium
    4738 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    11 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    301.4 g
  • Cukor
    37 mg
  • Élelmi rost
    43 mg

VÍZ

  • Összesen
    2269.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    6070 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    38 mg
  • C vitamin:
    597 mg
  • D vitamin:
    468 micro
  • K vitamin:
    15459 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    951 micro
  • Kolin:
    545 mg
  • Retinol - A vitamin:
    386 micro
  • α-karotin
    831 micro
  • β-karotin
    67750 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    203897 micro
Összesen 2157 kcal
  • 5% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 83% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • Lut-zea
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    1.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    366.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    63 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    58 mg
  • Foszfor
    76 mg
  • Nátrium
    158 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    75.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    202 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    20 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    514 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    32 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    13 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    2253 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6781 micro
Összesen 73 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát feltesszük főni. Közben aprítjuk a hagymát, fokhagymát, chili paprikát, az újhagymát karikára vágjuk, a mángoldot, medvehagymát és gombát szeleteljük. A lazacot kockára vágjuk.
  2. Egy serpenyőben kevés olajon dinszteljük a hagymát, fokhagymát, újhagymát, rátesszük a lazacot, öntünk hozzá tejszínt, fűszerezzük, hozzáadjuk a mángoldot, medvehagymát, gombát, kapribogyót, chili paprikát, és locsolunk rá fehérbort.
  3. Végül hozzákeverjük az al dente megfőzött, leszűrt tésztát, és tálalunk. A tésztára reszelünk gouda sajtot, díszítjük chili paprikával és medvesajttal.
  • Receptkönyvben: 8
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 1944
  • Feltöltés dátuma: 2013. szeptember 22.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Hobbychef 738 recept

Lazac és tészta, a két kedvenc együtt.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...