Nosalty Logó

Olaszos halas tészta gyorsan

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Olaszos halas tészta gyorsan
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A halhoz

A tésztához

A tetejére

Összesen 432 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A halhoz

A tésztához

A tetejére

Összesen 1726 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír

A halhoz

A tésztához

A tetejére

Összesen 49 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.6 g

Zsír

  • Összesen
    14.8 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    50 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1411.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    59 mg
  • Kálcium
    211 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    299 mg
  • Nátrium
    769 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    51.8 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    775.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    121 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    52 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    179 micro
  • Kolin:
    37 mg
  • Retinol - A vitamin:
    78 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    456 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 432 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    90.5 g

Zsír

  • Összesen
    59.4 g
  • Telített zsírsav
    22 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    198 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5644.9 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    235 mg
  • Kálcium
    845 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    271 mg
  • Foszfor
    1197 mg
  • Nátrium
    3075 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    207.1 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    3103.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    483 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    58 mg
  • D vitamin:
    207 micro
  • K vitamin:
    51 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    26 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    715 micro
  • Kolin:
    147 mg
  • Retinol - A vitamin:
    313 micro
  • α-karotin
    404 micro
  • β-karotin
    1825 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    539 micro
Összesen 1726 Kcal
  • 3% Fehérje
  • 6% Szénhidrát
  • 2% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    2.5 g

Zsír

  • Összesen
    1.7 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    6 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    157.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    33 mg
  • Nátrium
    86 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    86.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    4 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    51 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    287 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 49 Kcal

Hozzávalók

A halhoz

A tésztához

A tetejére

Elkészítés

A halhoz

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük 1 csepp olívaolajjal, hogy ne ragadjon össze.
  2. A hagymát pici olajon megdinszteljük, sózzuk.
  3. Hozzáadjuk a paradicsomokat, amiket kis kockákra vágtunk, fűszerezzük.
  4. Mikor a paradicsom puha, mehet bele a hal, összeforgatjuk a tésztával.
  5. Egy kikent jénaiba belehalmozzuk a finom keveréket.
  6. A tetejére (vagy akár közé is) sajtot reszelünk, nagyon jól illik hozzá a füstölt trappista!
  7. Kb. fél óra alatt összesül, ha szép piros rajta a sajt, akkor kész is.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 35 perc
  • Elkészítettem: 14 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 10
  • Össznézettség: 6428
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 31.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Ez is egy "gyorsan finomat, de mi van itthon??" jellegű finomság. A füstölt sajt nagyon megdobja, még a halat nem éppen preferáló Húgomnak is ízlett!:)

Hozzászólások

Éva-Anyóca

Jöhet, köszönöm :-O

Törölt felhasználó

:))

bakfitty

Mentem és hamarosan el is fogom készíteni! Köszi a receptet! :-)

Törölt felhasználó

De örülök! :)

Törölt felhasználó

Köszi a receptet és már sül a süt?be!

Hozzávalók

A halhoz

A tésztához

A tetejére

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Egy mítosz dőlt meg – nem a stressz okozza a...

Ha éppen rossz időszakon mész keresztül, vagy valamiért nagyon stresszes vagy, te is a nasik után nyúlsz? Ha eddig úgy érezted, hogy ilyenkor lehet, hiszen mindenki így csinálja, van egy rossz hírünk: egy friss kutatás szerint sem a nassolásért, sem a túlevésért nem a stressz hatására a szervezetünkben lejátszódó folyamatok a felelősek.