r
Nosalty Logó

Erdélyi raguleves Csilla konyhájából

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Salamon Csilla
Erdélyi raguleves Csilla konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 582 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 2324 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
Összesen 53 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    35.4 g

Zsír

  • Összesen
    30.8 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    110 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1776.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    39 mg
  • Kálcium
    173 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    115 mg
  • Foszfor
    482 mg
  • Nátrium
    957 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.5 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    12 mg

VÍZ

  • Összesen
    935.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    401 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    66 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    64 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    116 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    63 micro
  • α-karotin
    1293 micro
  • β-karotin
    3406 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2060 micro
Összesen 582 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    141.5 g

Zsír

  • Összesen
    123.4 g
  • Telített zsírsav
    40 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    60 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    438 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    7105.3 g
  • Cink
    15 mg
  • Szelén
    157 mg
  • Kálcium
    692 mg
  • Vas
    19 mg
  • Magnézium
    459 mg
  • Foszfor
    1928 mg
  • Nátrium
    3830 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    170 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    46 mg

VÍZ

  • Összesen
    3740.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1605 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    263 mg
  • D vitamin:
    105 micro
  • K vitamin:
    256 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    40 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    463 micro
  • Kolin:
    518 mg
  • Retinol - A vitamin:
    252 micro
  • α-karotin
    5170 micro
  • β-karotin
    13623 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    8240 micro
Összesen 2324 kcal
  • 3% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 3% Zsír
  • 90% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.2 g

Zsír

  • Összesen
    2.8 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    10 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    163 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    16 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    44 mg
  • Nátrium
    88 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    85.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    119 micro
  • β-karotin
    312 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    189 micro
Összesen 53 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A répákat megpucoljuk, felkarikázzuk, és az olajon megdinszteljük.
  2. Hozzáadjuk a kockára vágott húst, és felengedjük vízzel.
  3. Beletesszük a megmosott és kinyomkodott káposztát és a megpucolt, felkockázott burgonyát. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük.
  4. Amikor a hús félig megpuhult, akkor hozzáadjuk a leveshez a zöldbabot és a zöldborsót.
  5. Végül behabarjuk a liszttel elkevert tejföllel.
  • Receptkönyvben: 23
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1966
  • Feltöltés dátuma: 2016. január 17.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Erdélyi raguleves Csilla konyhájából
Salamon Csilla 1202 recept

Finom, tartalmas leves.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek