r
Nosalty Logó

Epres csirkemell rolád

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
tenger
Epres csirkemell rolád
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 948 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1897 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 133 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    116.4 g

Zsír

  • Összesen
    45.7 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    16 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    376 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2418.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    113 mg
  • Kálcium
    401 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    176 mg
  • Foszfor
    1222 mg
  • Nátrium
    497 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    518.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    229 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    88 mg
  • D vitamin:
    14 micro
  • K vitamin:
    130 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    44 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    99 micro
  • Kolin:
    390 mg
  • Retinol - A vitamin:
    145 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    987 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1732 micro
Összesen 948 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    232.9 g

Zsír

  • Összesen
    91.4 g
  • Telített zsírsav
    27 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    33 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    752 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4836.8 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    227 mg
  • Kálcium
    802 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    351 mg
  • Foszfor
    2443 mg
  • Nátrium
    993 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.1 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    1036.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    457 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    177 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    260 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    88 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    780 mg
  • Retinol - A vitamin:
    290 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1973 micro
  • β-crypt
    28 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3463 micro
Összesen 1897 Kcal
  • 17% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 75% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.4 g

Zsír

  • Összesen
    6.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    340.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    16 mg
  • Kálcium
    57 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    172 mg
  • Nátrium
    70 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    73 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    32 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    18 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    55 mg
  • Retinol - A vitamin:
    20 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    139 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    244 micro
Összesen 133 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirkemellszeleteket kiklopfoljuk, sóval, borssal megszórjuk, kevés olajban pácolódni hagyjuk.
  2. 6-7 szép szem epret hosszában kettévágunk.
  3. A többit pürésítjük, tört kardamomot, szegfűborsot, balzsamecetet, chilit adunk hozzá, ízlés szerint. Átkeverjük, hűtőbe tesszük.
  4. Két hússzeletet megrakunk mozzarellaszeletekkel, bazsalikomlevelekkel és a felezett eperszemekkel.
  5. A másik két hússzelettel beborítjuk, felgöngyöljük, vagy összetűzzük, ahogy kényelmesebb.
  6. Teflon serpenyőben a húsbatyukmindkét oldalát elősütjük.
  7. Ezután alufóliába tekerjük őket, és forró sütőben tovább pároljuk.
  8. 15-20 perc múlva kicsomagoljuk, és pirosra sütjük (a sütő hőmérsékletét megemelve, minél rövidebb idő alatt).
  9. A sütőből kivéve, kicsit állni hagyjuk.
  10. Felszeleteljük, a hideg gyümölcsmártással tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 8
  • Össznézettség: 2491
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 08.

Ajánló

Szerintem nem kell hozzá semmi egyéb!

Receptjellemzők

Receptkategóriák

Sok eper volt itthon. Ezzel a gyümölccsel még nem próbáltam húsételt, eddig. De lehet, hogy megismétlem, mert nekünk ízlett.

Hozzászólások (2)

Évi néni

Csak annyit mondok, istenn? vagy. Imádom a receptjeidet. Üdv: Évi néni

tenger

Kedves Éva! Zavarba hoztál, irulok-pirulok. :-) És sok receptet "lopok" t?led. Üdv, t

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek