Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Édes omlett eperrel és rebarbarával

Édes omlett eperrel és rebarbarával
Édes omlett eperrel és rebarbarával
35 perc / előkészület: 15 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (8)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nincs hozzá sztori, csak szeretjük az epret. :-)

hozzávalók / 2 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A hozzávalókat összekeverjük, a gyümölcsöket a végén tesszük bele.
  2. Egy serpenyőben pici olajat hevítünk, és megsütjük benne az omlettek mindkét oldalát.
  3. Míg hűlnek, a tejszínt kemény habbá verjük, majd az omlettekre kanalazzuk, és meglocsoljuk karamellöntettel.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 074
elküldve: 1
receptkönyvben: 46
elkészítve: -
Facebookon megjelent: -

szakács

Norci79

Mióta szakács: 2010.04.03.
94 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
mikor: mindig
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: pite
szezon: tavasz
adag: 2 főre
elkészítési idő: 30-60 perc
kalória: magas
fogás: desszert

egyéb elnevezések

epres-rebarbarás lepény, epres tészta rebarbarával

Hozzászólások (8)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sat, 2011-05-14 17:35

Kedves norci79!

Akkor igaz kissé késve, de olvastam az üzenetet, remélem, hogy nagyon sikeres volt a piaci vásárlásod:-))))
Mindent kaptál, amit szerettél volna:-))) Sőt!!:-)))
A holnapi kirándulás helyszíne csodás, remélem, hogy jó időtök lesz, és hatalmas nagyot tudtok kirándulni:-)))
Mi majd csak a nyáron megyünk, szeretnék napozni és fürdeni a családdal:-))
Nagyon szép időt kívánok holnapra! :-)))
Éva-Anyóca

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Sat, 2011-05-14 08:42

Kedves norci79!

Na, azért ne szóljunk előre, még az utolsó fagyos ma van, és szeretném, ha lenne, bár mivel most lett frissen áttelepítve, nem hiszem, hogy hatalmas mennyiség lenne rajta, de azért lesz:-))Ilyenkor, nem is olyan szép nagy, de majd, ne türelmetlenkedjek:-))
A bolti,piaci árát várom, hogy menjen talán lentebb, nagyon jó lenne, annyi finom epres csoda van:-)))
Nagyon finom volt, és szeretném még elkészíteni őt is:-))
Szép hétvégét!
Éva-Anyóca

norci79
Norci79 / norci79 Sat, 2011-05-14 09:05

Én most vetem bele magam a szokásos szombati piacolásba. :-) Epret biztos, hogy veszek, imádom. :-) Hátha zsákmányolok más jót is! :-) Ma főzőcskézés van, holnap meg egy balatoni kirándulás, remélem jó idő lesz. Üdv Éva-Anyóca, Nóri

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Fri, 2011-05-13 17:04

Kedves norci79!

És megvan!!:-)))
Azaz volt, mert elfogyott, és nagyon köszönöm Neked!:-))))
Mennyire fincsi volt:-))
Máskor is lesz,elkészítem, de akkor már nagyon remélem, hogy a sajátból:-))
Szép hétvégét!
Éva-Anyóca

norci79
Norci79 / norci79 Fri, 2011-05-13 21:22

Éva-Anyóca! Nagyon örülök, hogy ízlett a családodnak! :-) Kicsit irigykedem, hogy Neked lesznek saját epreid....:-)
Kellemes hétvégét Nektek is! Üdv.: Nóri

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Thu, 2011-05-12 12:51

Kedves norci79!

Azt én is nagyon tudnám értékelni:-)))))))))

Sajnos, azonban, a hétvégére kis hidegfrontot mond, hogy kinek mi a kicsi nem tudom, de eső is lesz, -remélem, nem lesz igaz egyik sem, ha beállt, most már maradjon ilyen:-))
Alig várom a pénteki piacot, azaz a holnapi napot, és készítem el, ezt a csodát:-)))
Szép napsugaras napot kívánok, és a hétvégére is:-))
Éva-Anyóca,

gregoreva
Éva-Anyóca / gregoreva Wed, 2011-05-11 14:29

Kedves Nóri!
Csúcs vagy:-))
Ez annyira jó, hogy még nem klasszak a saját epreim, de veszek a piacon, újra magyar epret, a csodás sütidért, megéri:-)))
Nagyon köszönöm, ügyes vagy:-))
Köszi szépen, elmentve:-))
Szép napsugaras napot kívánok!
Éva-Anyóca

norci79
Norci79 / norci79 Thu, 2011-05-12 08:10

Köszönöm szépen Éva-Anyóca! :-) Nálunk tegnap már meleg volt, nagyon élvezem... :-) Jó lenne már ilyen is maradna az idő! :-) Üdv.: Nóri

701
tojás 3 db
finomliszt 5 evőkanál
cukor 1 ek
tej 1.5 dl
1 csipet
rebarbara 3 közepes szár
eper 15 dkg
sütőpor 1 kávéskanál
habtejszín 2 dl
karamell öntet 1 ek
napraforgó olaj 1 ek