Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Diós krémsajtos szendvics

Diós krémsajtos szendvics
Diós krémsajtos szendvics
20 perc / előkészület: 10 perc sütés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Kicsit emlékeztet a kőrözöttre. Érdemes előző nap összekeverni a krémet, hogy az ízek kiteljesedjenek. Az őszi termés felhasználására kiváló.

hozzávalók / 4 adag

ajánlat

Ínyenceknek ajánlom. A pikáns ízek kedvelőinek is ízleni fog.

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Egy serpenyőt felforrósítunk olaj nélkül. A diót apró darabokra tördeljük, és 10 perc alatt megpörköljük a serpenyőben. Néha rázzuk meg.
  2. A vajat és krémsajtot kikeverjük.
  3. Összevágjuk a paprikát és a hagymát apró darabokra.
  4. A diót, paprikát, hagymát, sót, borsot, almaecetet és szerecsendió-virág őrleményt a vajas krémsajtba keverjük.
  5. 4 szelet kenyér között elosztjuk a krémet, és a maradék 4 szelet kenyérrel befedjük. A kenyér héját levághatjuk, vagy csak kettévágjuk a szendvicseket.
  6. Tálaljuk. A krémet előre elkészíthetjük, de összeállítani csak tálalás előtt érdemes.
  • költség: 750 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 344
elküldve: 0
receptkönyvben: 4
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

sWaddyWaddy

Mióta szakács: 2013.09.01.
398 recept

receptjellemzők

konyha: amerikai
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
diéta: cukormentes
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: szendvics
elkészítési idő: 15-30 perc
kalória: átlagos
fogás: hideg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

krémsajtos szendvics, paprikás szendvics, hagymás szendvics, pikáns szendvics

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

501
dió 5 dkg
krémsajt 15 dkg
vaj 2 ek
pritaminpaprika 0.25 db
vöröshagyma 0.25 közepes db
petrezselyem 1 ek
almaecet 1 teáskanál
1 késhegynyi
bors 0 ízlés szerint
kenyér 8 szelet
szerecsendió virág 0 ízlés szerint