r
Nosalty Logó

Csirkefasírt hagymás-paprikás bulgurral

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Iluska
Csirkefasírt hagymás-paprikás bulgurral
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Összesen 3176 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Összesen 6350 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Összesen 299 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    78.3 g

Zsír

  • Összesen
    275.1 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    124 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    97 g
  • Koleszterin
    280 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1921.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    82 mg
  • Kálcium
    159 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    272 mg
  • Foszfor
    978 mg
  • Nátrium
    415 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    109.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    577.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    70 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    107 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    30 micro
  • K vitamin:
    22 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    120 micro
  • Kolin:
    325 mg
  • Retinol - A vitamin:
    61 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    106 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    507 micro
Összesen 3176 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    156.5 g

Zsír

  • Összesen
    550.2 g
  • Telített zsírsav
    78 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    249 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    193 g
  • Koleszterin
    559 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3843.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    164 mg
  • Kálcium
    318 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    544 mg
  • Foszfor
    1957 mg
  • Nátrium
    830 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    8 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    218.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    33 mg

VÍZ

  • Összesen
    1155 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    140 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    214 mg
  • C vitamin:
    80 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    64 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    240 micro
  • Kolin:
    649 mg
  • Retinol - A vitamin:
    122 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    212 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1013 micro
Összesen 6350 kcal
  • 8% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.3 g

Zsír

  • Összesen
    25.8 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    180.4 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    15 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    92 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    54.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    7 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    10 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    30 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    10 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    48 micro
Összesen 299 kcal

Hozzávalók

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Elkészítés

Fasírt

  1. Mosás után a csirkemellet ledaráljuk. Vízben megáztatjuk a kenyérszeleteket, és kinyomkodva a húshoz tesszük, majd a többi fűszerrel és tojással együtt jól összegyúrjuk.
  2. Kisebb tallérokat formálunk, melyet ellapítunk. Olajban kisütjük. Papírszalvétán lecsöpögtetjük.
  3. Az elkészített hagymás-paprikás bulgurral tálaljuk. Jó étvágyat!!

Hagymás-paprikás bulgur

  1. A forró vízbe tesszük a mosott bulgurt, és 5 perc alatt, ételízesítővel ízesített vízben fedő alatt megfőzzük. A végén ha marad alatta víz, öntsük le, és hagyjuk a fedő alatt még puhulni.
  2. A zsíron megfonnyasztjuk a lila hagymát, majd a paprikát apróra vágva hozzátesszük. Roppanósra pároljuk pár percig.
  3. A bulgurhoz forgatjuk a hagymás paprikát.
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 31
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 11
  • Össznézettség: 1307
  • Feltöltés dátuma: 2023. november 02.

Ajánló

Nagyon jó íze lesz az egyébként, úgymond íztelen bulgurnak!! Bár az ételízesítő ad neki ízt!!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Mivel szeretem az időm a konyhában tölteni, ezt azt kitalálgatok, hogy mindig új ízek, ételek kerüljenek az asztalra. Jó érzés látni, hogy mindig az üres tányér figyel rám.....:-))))

Hozzávalók

Fasírt

Hagymás-paprikás bulgur

Címlapról ajánljuk

„Leszámolhatnánk-e azzal, hogy a hortobágyi húsos palacsinta ciki?” – Interjú...

Nagyon sok irányból lehetne hozzá közelíteni, és mindegyik megérne akár egy önálló cikket is. Legyen szó a pályaívéről, a Bocuse d’Or-ról, a Michelin-csillagokról, Szulló Szabina a séfszakma minden fontos állomását megjárta. Mégsem ambicionálja, hogy állandóan szerepeljen, mint mondja, az ő terepe a konyha, ami pedig máig lázban tartja, az a főzés és maguk az ételek. A Nosaltynak adott nagyinterjújában beszélt többek között arról is, hogy mit csinálna a saját pályáján másképp, hogy mi az, amit már neki kell másképp csinálnia az új generáció tagjaival, és hogy min múlt az, hogy máig a nordic cuisine-től hangos a csúcsgasztronómia világa ahelyett, hogy a magyar csodáról beszélnénk.

Kormos Lili

További cikkek