r
Nosalty Logó

Csirkecomb gombás raguval

Hobbychef
Csirkecomb gombás raguval
adag
Idő
p
Költség
megfizethető
Nehézség
közepes

Hozzávalók

447
Kalória
25.7g
Fehérje
30.1g
Szénhidrát
25.2g
Zsír
328.1g
Víz
120.9g
Koleszterin
4.5g
Élelmi rost
5.7g
Cukor
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 447 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 895 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
Összesen 77 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    25.7 g

Zsír

  • Összesen
    25.2 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    121 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    597.7 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    50 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    323 mg
  • Nátrium
    124 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    30.1 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

Víz

  • Összesen
    328.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    78 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    40 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    101 micro
  • β-karotin
    451 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    253 micro
Összesen 447 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    51.4 g

Zsír

  • Összesen
    50.3 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    242 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1195.4 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    53 mg
  • Kálcium
    100 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    136 mg
  • Foszfor
    646 mg
  • Nátrium
    248 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    60.3 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    9 mg

Víz

  • Összesen
    656.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    157 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    81 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    32 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    162 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    202 micro
  • β-karotin
    901 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    5146 micro
  • Lut-zea
    507 micro
Összesen 895 kcal
  • 6% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 6% Zsír
  • 80% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    20 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    100.8 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    4 mg
  • Kálcium
    8 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    54 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrát

  • Összesen
    5.1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

Víz

  • Összesen
    55.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    7 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    8 micro
  • Kolin:
    14 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    17 micro
  • β-karotin
    76 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    434 micro
  • Lut-zea
    43 micro
Összesen 77 kcal

Elkészítés

  1. A hagymákat felaprítjuk, a gombát összevágjuk, a krumplit, paradicsomot, uborkát felszeleteljük. A krumplit félig megfőzzük.
  2. Egy serpenyőben olajon megdinszteljük a hagymákat, rárakjuk a combokat, mindkét oldalán megsütjük. Hozzáadjuk a krumplit, majd a gombát, fűszerezzük, együtt pároljuk, sütjük.
  3. Tálalunk. A tányérra rakunk egy combot, köré a krumplit, ragut, paradicsomot és uborkát, korianderlevéllel díszítjük.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 10 p
  • Sütés ideje: 20 p

Ha már unod a rántott csirkét.

További receptek

Stroganoff bélszín

A Stroganoff igazi klasszikus, az ünnepi szezonban pedig talán az is belefér, hogy hagyományos módon, bélszínből készítsük el. A gombás hús nem véletlenül sokak kedvence, hiszen ...

Nosalty

Címlapról ajánljuk

Vége a keto diadalmenetének? Ezek az étkezési trendek hanyatlanak majd...

Ahogy belépünk 2026-ba, nemcsak az figyelhető meg, hogy új trendek születnek, hanem az is, hogy néhány korábban óriási népszerűségnek örvendő irányzat kezd kifulladni. Egyre többen keresnek kiegyensúlyozottabb, fenntarthatóbb és egészségtudatosabb megoldásokat, és ez szépen lassan kihúzza a szőnyeget egyes trendi koncepciók alól is.

Top Receptek

Hagyományos lencsefőzelék

Amikor Turós Emil kopott szakácskönyvéből főztem, mindig rácsodálkoztam, hogy évtizedekkel ezelőtt milyen ízletes ételek készülhettek. Ma már nem csodálkozom, és ha egy klasszikus ...

Az eredeti korhelyleves

A klasszikus korhelyleves valójában inkább egy kiadós főétel, mint egy leves: a savanyú káposztából főzött kolbászos fogás a magyar konyhaművészet egyik ismert és népszerű étele. ...