Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pétervári csirkemell

Pétervári csirkemell
Pétervári csirkemell
70 perc / előkészület: 30 perc főzés: 20 perc sütés: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Ez egy vasárnapi ebéd volt. Krumplipürével tálaltam.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Csirkemelleket felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk.
  2. Olajon átsütjük.
  3. Feldarabolt hagymát pecsenyelében megdinszteljük, rátesszük a szeletelt gombát, mustárt, és sózzuk.
  4. Tejfölt a liszttel simára keverjük, és besűrítjük a szószt, és beletesszük a bort.
  • sütési mód: alul-felül sütés
  • elkészítettem: 5 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 10 726
elküldve: 5
receptkönyvben: 148
elkészítve: 2/7
Facebookon megjelent: -

szakács

Salamon Csilla

Mióta szakács: 2011.06.01.
1122 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
kategória: húsételek
nehézség: könnyű
költség egy főre: megfizethető receptek
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
elkészítési idő: 60-120 perc
diéta: tojásmentes
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

gombás csirkemell, csirkemell gombás szósszal, tejfölös-újhagymás csirke gombával

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!

474
csirkemell filé 80 dkg
újhagyma 3 db
gomba 20 dkg
fehérbor 20 ml
tejföl 2 dl
finomliszt 2 evőkanál
mustár 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
napraforgó olaj 0.5 dl