r
Nosalty Logó

Caponata ahogy Glaser készíti

cukrot taratalmaz laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Glaser
Caponata ahogy Glaser készíti
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 270 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 1083 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
Összesen 61 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.6 g

Zsír

  • Összesen
    16 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    434.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    77 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    59 mg
  • Foszfor
    121 mg
  • Nátrium
    172 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32.2 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    367.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    54 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    30 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    76 micro
  • Kolin:
    31 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    105 micro
  • β-karotin
    660 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2573 micro
  • Lut-zea
    2314 micro
Összesen 270 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    18.2 g

Zsír

  • Összesen
    63.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    44 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1739.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    307 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    238 mg
  • Foszfor
    486 mg
  • Nátrium
    688 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    128.7 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    1469.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    238 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    218 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    120 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    305 micro
  • Kolin:
    123 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    422 micro
  • β-karotin
    2639 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    10292 micro
  • Lut-zea
    9257 micro
Összesen 1083 kcal
  • 1% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 4% Zsír
  • 87% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Vas

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Likopin
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    1 g

Zsír

  • Összesen
    3.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    98.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    27 mg
  • Nátrium
    39 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.3 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    82.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    13 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    17 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    24 micro
  • β-karotin
    149 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    580 micro
  • Lut-zea
    522 micro
Összesen 61 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A padlizsánt, a paprikát és a cukkinit megmossuk, a padlizsánt és a paprikát kockákra, a cukkinit szeletekre vágjuk. A hagymát és fokhagymát megpucoljuk, a hagymát cikkekre, a fokhagymát apróra vágjuk. A paradicsomot megmossuk, majd kettévágjuk.
  2. A padlizsánt megszórjuk sóval, 2 órát állni hagyjuk. Majd kinyomkodjuk.
  3. A mazsolát felöntjük kb. 100 ml forró vízzel, és 30 percig állni hagyjuk, majd leszűrjük.
  4. Egy nagy serpenyőben felforrósítunk 4 ek olajat. A padlizsánt, cukkinit, paprikát, hagymát és fokhagymát adagonként megpirítjuk a forró olajban.
  5. Hozzáadjuk a paradicsomot, az olivabogyót, kapribogyót, mazsolát, oregánót és a kakukkfüvet. Hozzákeverjük a maradék 3 ek olajat, az ecetet és a cukrot. Sóval, borssal fűszerezzük, és közben megkeverve további 15 percig rotyogtatjuk. Lefedve hagyjuk langyosra hűlni.
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 96
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 6267
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 29.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Tálalhatjuk előételként, köretként grillezett húsok mellé, vagy tésztára mártásként. Tálalás előtt megszórhatjuk aranybarnára pirított fenyőmaggal is. Érdemes egy nappal hamarabb elkészíteni, hogy az ízek jól összérjenek.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Így fagyaszd le az aprósütit, ha már nem tudod, mit...

Ebben az időszakban majd mindenki buzgón gyártja a házi aprósütit, így megeshet, hogy kissé elszámoljuk magunkat és nyakunkon marad a sütemény, mert már a szomszédnak is elege van belőle. Ilyenkor nehogy a kukába dobjuk munkánk gyümölcsét, hanem tegyük el ínségesebb időkre, jól jön az még! Mai Napi tippünk ebben segít!

Nosalty

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...