Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Bruschetta balzsamecettel

Bruschetta balzsamecettel
Bruschetta balzsamecettel
10 perc / előkészület: 5 perc sütés: 5 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Talán az egyik legfinomabb étel az egészséges falatok között. Ez a kis balzsamecet megbolondítja ezt a roppant egyszerű ételt. Fekete olívabogyót szoktam mellé csipegetni.

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt.
  2. A fokhagymát nyomón áttörjük. Az olívaolaj felét a fokhagyma felével összekeverjük, megkenjük vele a bagetteket vagy a kenyérszeleteket, és a sütőben megpirítjuk.
  3. A paradicsomot apró kockákra vágjuk, a bazsalikomlevelet apróra tépkedjük, hozzáadjuk a balzsamecetet, a maradék fokhagymát és az olívaolajat, sózzuk, borsozzuk, lecsepegtetjük, és a megpirított kenyérre halmozzuk.
  • sütési hőfok: 200°C
  • elkészítettem: 20 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 12 635
elküldve: 2
receptkönyvben: 322
elkészítve: 14/17
Facebookon megjelent: -

szakács

Mercedes

Mióta szakács: 2011.08.22.
302 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
mikor: mindig
költség egy főre: nagyon olcsó receptek
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, tejmentes
nehézség: könnyű
vegetáriánus: ovo-lakto vegetáriánus
kategória: tapas
kalória: átlagos
szakács elkészítette: család kedvence receptek
konyha: olasz
fogás: meleg előétel
adag: 4 főre

egyéb elnevezések

olasz paradicsomos pirított kenyér, paradicsomos pirított bagett

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

349
paradicsom 4 db
bazsalikom 0 ízlés szerint
fokhagyma 8 gerezd
balzsamecet 1 teáskanál
olívaolaj 1 dl
bors 0 ízlés szerint
0 ízlés szerint
kenyér 4 szelet