Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Dupla bruschetta sonkával sajttal

Dupla bruschetta sonkával sajttal
Dupla bruschetta sonkával sajttal
15 perc / előkészület: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy könnyű, gyors és finom mediterrán vacsora.

hozzávalók / 1 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kenyereket megpirítjuk, fokhagymával mindkét oldalukon bedörzsöljük, olívaolajjal meglocsoljuk.
  2. Majd az egyik kenyeret egy tányérra helyezzük, rárakunk egy szelet sonkát, felszeletelt paradicsomot, bazsalikom leveleket, újhagymát, paprikát, fűszerezzük, locsolunk rá ketchupot és chiliszószt, majd jön a második sonkaszelet és a lapkasajt.
  3. Ráhelyezzük a második kenyeret, arra egy lapkasajtot teszünk, rá pedig a paradicsom fejét.
  4. Behelyezzük a mikróba, átmelegítjük, hogy a sajt is megolvadjon egy kicsit.
  5. Végül a tányérra rakjuk az újhagymát, chili paprikát, bazsalikom csúcsot és virágot.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 928
elküldve: 0
receptkönyvben: 22
elkészítve: -
Facebookon megjelent: 1

szakács

Hobbychef

Mióta szakács: 2013.06.27.
738 recept

receptjellemzők

fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
adag: 1 főre
elkészítési idő: 5-15 perc
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tapas
kalória: átlagos
mikor: ebéd, vacsora
konyha: olasz
fogás: meleg előétel

egyéb elnevezések

mediterrán vacsora, dupla toast, olasz tapas

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

397
toast kenyér 2 szelet
olívaolaj 1 teáskanál
fokhagyma 1 gerezd
sonka 5 dkg
lapkasajt 2 db
paradicsom 1 db
hegyes erős paprika 0.5 db
chili 2 db
bazsalikom 15 levél
újhagyma 1 db
ketchup 1 ek
chiliszósz 1 teáskanál
0 ízlés szerint
fekete bors 2 csipet