Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Borsós-zöldfűszeres karaj pennével sülve

Borsós-zöldfűszeres karaj pennével sülve
Borsós-zöldfűszeres karaj pennével sülve
30 perc / előkészület: 15 perc sütés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Könnyű, gyors, hamar megvan, és nagyon finom!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A penne tésztát kifőzzük.
  2. A karajt apró kockákra vágjuk, és jól megmossuk, majd besózzuk. Olajon megpirítjuk.
  3. Egy tálba a tejfölhöz hozzáadjuk a zöldborsót, petrezselymet, metélőhagymát és borsot. Alapossan összekeverjük.
  4. Ezt hozzáöntjük a karajhoz, majd rottyanásig főzzük.
  5. Majd a kifőtt penne tésztához hozzákeverjük, majd egy tepsibe öntjük az egészet.
  6. A tetejére elhelyezzük a lapkasajtot, és addig sütjük, míg rá nem olvad a sajt, és szép színe nem lesz! Jó étvágyat!
  • sütési hőfok: 180°C
  • sütési mód: hőlégkeveréses
  • tepsi mérete: 32x22 cm
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 4 521
elküldve: 5
receptkönyvben: 138
elkészítve: 2/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Kiss Móni

Mióta szakács: 2011.09.01.
258 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel
alkalom: vasárnapi ebéd

receptkategóriák

egyéb elnevezések

karajos penne, tejfölös-húsos tészta, csőben sült penne sertéskarajjal

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

1729
penne 50 dkg
sertés rövidkaraj 0.6 kg
zöldborsó 40 dkg
napraforgó olaj 2 dl
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
metélőhagyma 1 csokor
petrezselyem 1 csokor
tejföl 900 g
lapkasajt 8 db