r
Nosalty Logó

Borsós-zöldfűszeres karaj pennével sülve

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Kiss Móni
Borsós-zöldfűszeres karaj pennével sülve
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1755 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 7016 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 240 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    69.5 g

Zsír

  • Összesen
    111 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    43 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    22 g
  • Koleszterin
    259 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2485.1 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    134 mg
  • Kálcium
    594 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    192 mg
  • Foszfor
    1054 mg
  • Nátrium
    491 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    121.4 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    11 mg

VÍZ

  • Összesen
    425.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    548 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    19 mg
  • C vitamin:
    83 mg
  • D vitamin:
    38 micro
  • K vitamin:
    312 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    445 micro
  • Kolin:
    185 mg
  • Retinol - A vitamin:
    358 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    2253 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3279 micro
Összesen 1755 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    278.1 g

Zsír

  • Összesen
    443.8 g
  • Telített zsírsav
    157 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    171 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    86 g
  • Koleszterin
    1036 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9940.6 g
  • Cink
    32 mg
  • Szelén
    537 mg
  • Kálcium
    2378 mg
  • Vas
    32 mg
  • Magnézium
    770 mg
  • Foszfor
    4216 mg
  • Nátrium
    1965 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    7 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    485.4 g
  • Cukor
    70 mg
  • Élelmi rost
    45 mg

VÍZ

  • Összesen
    1701.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2192 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    76 mg
  • C vitamin:
    333 mg
  • D vitamin:
    153 micro
  • K vitamin:
    1246 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    8 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    6 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1778 micro
  • Kolin:
    742 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1430 micro
  • α-karotin
    84 micro
  • β-karotin
    9012 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    13118 micro
Összesen 7016 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 58% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    15.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    339.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    81 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    144 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    58.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    61 micro
  • Kolin:
    25 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    307 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    448 micro
Összesen 240 Kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A penne tésztát kifőzzük.
  2. A karajt apró kockákra vágjuk, és jól megmossuk, majd besózzuk. Olajon megpirítjuk.
  3. Egy tálba a tejfölhöz hozzáadjuk a zöldborsót, petrezselymet, metélőhagymát és borsot. Alapossan összekeverjük.
  4. Ezt hozzáöntjük a karajhoz, majd rottyanásig főzzük.
  5. Majd a kifőtt penne tésztához hozzákeverjük, majd egy tepsibe öntjük az egészet.
  6. A tetejére elhelyezzük a lapkasajtot, és addig sütjük, míg rá nem olvad a sajt, és szép színe nem lesz! Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 32x22
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 112
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 4842
  • Feltöltés dátuma: 2012. június 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kiss Móni 258 recept

Könnyű, gyors, hamar megvan, és nagyon finom!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek