Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Baconös-póréhagymás gnocchi sajtszószban

Baconös-póréhagymás gnocchi sajtszószban
Baconös-póréhagymás gnocchi sajtszószban
25 perc / előkészület: 10 perc főzés: 15 perc
receptkönyvben hozzászólások (1)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Gyors, laktató, akár maradékból is összedobható téli vacsi roppanós póréval, baconnel, és krémes sajtszósszal!

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A bacont és a pórét felcsíkozzuk, a füstölt sajtot lereszeljük.
  2. Egy mélyebb serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, rádobjuk a bacont, és megsütjük. nem kell roppanósra, de fontos, hogy nagyjából kiengedje magát a zsírt.
  3. Hozzáadjuk a pórét, és 5 percig kevergetve főzzük. Hozzáadjuk a bort, és nagy lángon 1-2 perc alatt elforraljuk. Felöntjük a tejszínnel, hozzáadjuk a krémsajtot és a mustárt, sózzuk, borsozzuk.
  4. Elkeverjük, hozzáadjuk a füstölt sajtot, főzzük 2-3 percig, majd beleforgatjuk a gnocchit.
  5. Azonnal tálaljuk.
  • költség: 2500 Ft
  • elkészítettem: 3 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 11
össznézettség: 5 052
elküldve: 2
receptkönyvben: 210
elkészítve: 2/2
Facebookon megjelent: -

szakács

Nosalty

Mióta szakács: 2010.11.23.
946 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító
szakács elkészítette: ritkán készített receptek
nehézség: könnyű
szezon: tél
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
diéta: gluténmentes
költség egy főre: nem olcsó receptek
kalória: magas
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

sajtos baconös gnocchi póréhagymával, gnocchi sajtmártásban

Hozzászólások (1)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

841
olívaolaj 2 ek
bacon 10 dkg
póréhagyma 1 db
fehérbor 1 dl
habtejszín 100 ml
krémsajt 250 g
mustár 1 kk
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
füstölt sajt 15 dkg
gnocchi 80 dkg