Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Paradicsomos-gombás gnocchi

Paradicsomos-gombás gnocchi
Paradicsomos-gombás gnocchi
23 perc / előkészület: 15 perc főzés: 8 perc
receptkönyvben hozzászólások (4)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Te is szeretni fogod, ezt a pofonegyszerű receptet. Ha hever otthon bármilyen más tészta, az is felhasználható! Finom, pikáns, kicsit mediterrán. :)

hozzávalók / 4 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. Az apróra vágott fokhagymát pirítsuk meg egy kevés olajon.
  2. Adjuk hozzá a csíkokra vágott laska- és csiperkegombát, sózzuk, borsozzuk, és pároljuk 4-5 percig.
  3. Öntsük fel a natúr paradicsomszósszal, szórjuk meg oregánóval.
  4. További 2-3 percig főzzük együtt, majd keverjük bele a frissen kifőtt gnocchit.
  5. Főzzük ki a gnocchit a csomagoláson lévő javaslat szerint.

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 2
össznézettség: 4 067
elküldve: 2
receptkönyvben: 69
elkészítve: 7/7
Facebookon megjelent: 1

szakács

Gombagasztro

Mióta szakács: 2014.09.11.
108 recept

receptjellemzők

konyha: magyar
kalória: alacsony
szezon: bármikor
nehézség: könnyű
kategória: tészta
elkészítési idő: 15-30 perc
mikor: ebéd, vacsora
adag: 4 főre
fogás: főétel

egyéb elnevezések

gnocchi paradicsomos mártással, gombás gnocchi

Hozzászólások (4)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

207
csiperkegomba 250 g
laskagomba 250 g
gnocchi 300 g
fokhagyma 3 gerezd
paradicsomlé 400 ml
oregánó 3 kk
napraforgó olaj 2 ek
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint