Tejcsokoládé

Tejcsokoládé

Leírás

Tejpor hozzáadásával készített csokoládé, mely házilag is elkészíthető. Először tejcsokoládé szeletet a Nestlé fivérek készítettek 1876-ban. A csokoládét ital formájában már 3000 évvel ezelőtt fogyasztották dél-Amerikában, Európában a XVI. századtól terjedt el a csokoládé ital. A tejcsokoládé alapvetően tartalmaz kakaót, kakaóvajat, tejport, cukrot, vaníliát - de az egyes gyártók receptúrái között különbségek és gyártási titkok vannak. A tejcsokoládé dúsítására gyakran mogyorót, mandulát, rizst vagy mazsolát használnak.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös helyen.

502 találat (szűrt)

Címlapról ajánljuk

Ennyivel növekedtek egy év alatt az élelmiszerárak

Részletes beszámolót készített a Központi Statisztikai Hivatal arról, hogyan változtak az árak az elmúlt egy évben. Hétről hétre egyre több helyen olvasható az, milyen ütemben növekednek az élelmiszerárak, most pedig az is kiderült, mennyivel drágább ma ételt vásárolni, mint egy évvel ezelőtt.

Nosalty

További cikkek