Nosalty Logó

Snickers szelet StellaMelanie konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
StellaMelanie
Snickers szelet StellaMelanie konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A fehércsokoládés réteghez

A karamellréteghez

A bevonathoz

Összesen 1209 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A fehércsokoládés réteghez

A karamellréteghez

A bevonathoz

Összesen 7251 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 30% Zsír

A tésztához

A fehércsokoládés réteghez

A karamellréteghez

A bevonathoz

Összesen 444 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27 g

Zsír

  • Összesen
    80.1 g
  • Telített zsírsav
    30 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    14 g
  • Koleszterin
    260 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    840 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    132 mg
  • Foszfor
    403 mg
  • Nátrium
    108 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    105.7 g
  • Cukor
    88 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    56 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    303 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    36 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    192 micro
  • Kolin:
    192 mg
  • Retinol - A vitamin:
    297 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    185 micro
Összesen 1209 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    162.3 g

Zsír

  • Összesen
    480.4 g
  • Telített zsírsav
    178 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    187 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    87 g
  • Koleszterin
    1559 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5039.9 g
  • Cink
    19 mg
  • Szelén
    159 mg
  • Kálcium
    961 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    792 mg
  • Foszfor
    2421 mg
  • Nátrium
    650 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    9 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    634 g
  • Cukor
    531 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    335.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1817 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    55 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    218 micro
  • K vitamin:
    31 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    50 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1155 micro
  • Kolin:
    1152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1781 micro
  • α-karotin
    38 micro
  • β-karotin
    404 micro
  • β-crypt
    33 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1111 micro
Összesen 7251 Kcal
  • 10% Fehérje
  • 39% Szénhidrát
  • 30% Zsír
  • 21% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.9 g

Zsír

  • Összesen
    29.4 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    96 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    308.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    59 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    49 mg
  • Foszfor
    148 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    38.9 g
  • Cukor
    33 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    20.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    111 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    71 micro
  • Kolin:
    71 mg
  • Retinol - A vitamin:
    109 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    25 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    68 micro
Összesen 444 Kcal

Hozzávalók

A tésztához

A fehércsokoládés réteghez

A karamellréteghez

A bevonathoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásfehérjéket az 5 ek vízzel felhabosítjuk, majd hozzáadjuk a cukrot, és tovább habosítjuk, amíg selymes és kemény habot kapunk. Ehhez könnyedén hozzákavarjuk a sütőporos lisztet és az őrölt, natúr mogyorót.
  2. Tepsibe egyengetjük, és megsütjük.
  3. A fehér csokoládét 2 ek olajjal mikróban megolvasztjuk, és a kihűlt lapra kenjük.
  4. Az 5 tojássárgát az 5 ek cukorral habosra kavarjuk. A 200 g cukrot karamellizáljuk, darabonként hozzáadjuk a felkockázott vajat és a tojássárgákat. Addig kavargatjuk lassú tűzön, amíg ragacsos karamellszerű lesz. Ezután belekavarjuk a sós mogyorót.
  5. Mikor kissé kihűlt, elegyengetjük a lapon, és bevonjuk az olajos, olvasztott kakaós csokival.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Tepsi mérete: 25-35
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 2 alkalommal
  • Receptkönyvben: 0
  • Tegnapi nézettség: 6
  • 7 napos nézettség: 41
  • Össznézettség: 20104
  • Feltöltés dátuma: 2013. április 06.

Ajánló

A lapba kakaót is lehet tenni.

Receptjellemzők

Receptkategóriák

StellaMelanie 11 recept

Amikor valami nagyon édesre van kedvünk.

Hozzászólások

Éva-Anyóca

látványos finomság :)

StellaMelanie

Köszönöm!

TARR ENIKO

Nagyon finom,elkeszitettem ,csak a teszta receptjebol hianyoltam a kakaot igy tettem bele kicsit

Csiki Piroska

Kedves Stella! Tetszik a sütid, szavaztam rád. Úgy látom nem tudod, hogy magadra is szavazhatsz naponta egyszer.

Nilatak88

elkészítettem izlett de nekem kemény lett mit rontottam el, v ilyenek kell lennie?

StellaMelanie

A karamelles rész elég kemény szokott lenni, f?leg ha h?t?be tesszük

Hozzávalók

A tésztához

A fehércsokoládés réteghez

A karamellréteghez

A bevonathoz

Címlapról ajánljuk

A szívednek sem jó, ha túl sokat, vagy túl keveset...

Sokszor hallunk a megfelelő mennyiségű és minőségű alvás hatásairól: a pihenés kell az agynak, a mentális egészségnek, az izmoknak, gyakorlatilag minden egyes szervnek a szervezetünkben. Ez alól a szív sem kivétel: egy friss kutatás szerint a 6-7 óránál kevesebb vagy több alvás komolyan megterhelheti az egyik legfontosabb szervünket.

Stuth-Nagy Niki

További cikkek