Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Liptói túrókrém

Liptói túrókrém
Liptói túrókrém
20 perc / előkészület: 20 perc
receptkönyvben hozzászólások (6)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Egy osztrák folyóiratban akadtam erre a receptre. Tálaljuk friss rozskenyérrel.

hozzávalók / 12 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A kétféle hagymát megpucoljuk, apróra vágjuk. A kapribogyót, uborkát és szardellát apróra vágjuk.
  2. A puha vajat elkeverjük az apróra vágott hozzávalókkal. Megszórjuk a paprikával és köménnyel és jól összekavarjuk.
  3. A fűszeres vajhoz adjuk a tejfölt és a szitán áttört túrót. Simára kavarjuk. Sóval, borssal fűszerezzük. Lefedve legalább egy órát hagyjuk, hogy az ízek összeérjenek. Tálalás előtt megszórjuk a metélőhagymával.
  • elkészítettem: 1 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 5
össznézettség: 21 702
elküldve: 0
receptkönyvben: 225
elkészítve: 5/5
Facebookon megjelent: -

szakács

Glaser

Mióta szakács: 2009.07.31.
1967 recept

receptjellemzők

költség egy főre: nagyon olcsó receptek
szakács elkészítette: párszor készített receptek
mikor: reggeli, tízórai, uzsonna
kalória: alacsony
szezon: bármikor
alkalom: buli receptek
fogás: egyéb fogás
konyhatechnológia: hidegkonyha
nehézség: könnyű
kategória: sós krémek
elkészítési idő: 15-30 perc
konyha: osztrák
adag: 12 főre

egyéb elnevezések

liptói körözött, szardellás túrókrém

Hozzászólások (6)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

163
vöröshagyma 1 kis fej
fokhagyma 2 gerezd
szardella 3 db
csemegeuborka 2 közepes db
kapribogyó 50 g
vaj 150 g
0 ízlés szerint
bors 0 ízlés szerint
köménymag 0 ízlés szerint
fűszerpaprika 2 tk
juhtúró 250 g
tejföl 2 ek
metélőhagyma 1 ek