Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pácolt tojás

Pácolt tojás
Pácolt tojás
20 perc / előkészület: 10 perc főzés: 10 perc
receptkönyvben hozzászólások (2)
jegyzet hozzáadása,
törlése, szerkesztése

story

Nagyon érdekesnek találtam ezt a receptet. Előételnek nagyon jó, de előtte szerezzünk be egy nagy friss bagettet.

A megmaradt pácban csirkét vagy halat be lehet pácolni egy-két órára, azután kisütni a sütőbe.

hozzávalók / 6 adag

Szólj hozzá!

elkészítés

  1. A tojásokat keményre főzzük, lehűtjük, és zárható üvegbe tesszük.
  2. A pác hozzávalóit összekeverjük, és a tojásokra öntjük.
  3. Egy éjszakára hűtőbe tesszük.
  • költség: 700 Ft
  • elkészítettem: 2 alkalommal

statisztika

beküldve:
tegnapi nézettség: 0
össznézettség: 5 234
elküldve: 0
receptkönyvben: 62
elkészítve: 3/3
Facebookon megjelent: -

szakács

Damilli

Mióta szakács: 2011.10.15.
39 recept

receptjellemzők

konyha: fúziós
fogyókúra: Dukan fenntartó, Dukan megszilárdító, paleolit fogyókúra
mikor: mindig, ebéd, uzsonna, vacsora
szakács elkészítette: párszor készített receptek
költség egy főre: olcsó receptek
szezon: bármikor
diéta: cukormentes, laktózmentes, gluténmentes, tejmentes
kategória: egytálételek
nehézség: könnyű
elkészítési idő: 15-30 perc
fogás: hideg előétel
kalória: magas
adag: 6 főre
alkalom: vasárnapi ebéd

egyéb elnevezések

Piedmonti Eggs, fűszeres tojás, szardellás tojás pácolva

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

3masmama
3masmama Tue, 2014-09-09 12:27

Tetszik a recept. Meddig áll el? Gondolom szardella nélkül kicsit tovább. Sokat tojnak a fürjeim, így mindig bőségesen el vagyunk látva. Valami különleges receptet keresek hozzá, mert rántottára sajnálom pazarolni...Ez nagyon tetszik.

605
tojás 6 db
petrezselyem 1 csokor
sűrített paradicsom 8 dkg
fokhagyma 1 közepes fej
szardella 6 db
olívaolaj 4 dl