Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
hozzászólások

leírás

A sárgabarack bársonyos héjú, lédús gyümölcs. Erősen antioxidáns hatású. A sárgabarackból készült dzsem egyike a legkedveltebb és leggyakrabban fogyasztott dzsemeknek hazánkban. Sárgabarackdzsemet vehetünk készen, illetve elkészíthetjük otthon magunk is. Fontos, hogy a gyümölcsöt frissen vásároljuk meg, és mihamarabb használjuk fel, illetve hogy csak egészséges szemeket használjunk. A befőzéshez használt üvegeket készítsük elő, mossuk ki alaposan, de akár ki is főzhetjük. A sárgabarackdzsemet általában hámozott, magozott, félbevágott gyümölcsből készítik. Egyszerűbb lehúzni a barack héját, ha rövid időre forró vízbe dobjuk. A sárgabarackdzsemet ízlés szerint fűszerezhetjük például gyömbérrel, fahéjjal, vaníliával vagy szegfűszeggel, de ízesíthetjük akár citrommal is.

mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

Sárgabarackdzsem alapanyag receptek

beállítások törlése
alapanyagok:
választott alapanyag:
    választott alapanyag:
      szakács:
      szakácsok:
        alapanyag kategóriák

        Hozzászólások

        A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

        Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!