Sárgabarackdzsem

A <strong>sárgabarackdzsem</strong> nemcsak finom, de a megfelelően elkészített változat vitaminokban, rostokban és természetes cukrokban is gazdag. Az egyik legismertebb dzsemféle hazánkban. Legnépszerűbb hazai előállító területei közé tartozik Kecskemét környéke és a Balaton-felvidék.

Narancsdzsem

A narancsdzsem egy lekvárféle, amit a narancs húsából és héjából főznek cukorral. Íze édes-savanykás, így egyszerre frissítő és finom.

Meggydzsem

A meggydzsem az egyik legkedveltebb lekvárfajta: savanykás-édes íze tökéletesen illik süteményekbe, palacsintába, de kenyérre kenve is jól működik. A meggy magas gyümölcstartalma, élénk színe és intenzív aromája miatt a dzsemként való tartósítása nagyon előnyös.

Címlapról ajánljuk

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...