Sárgabarackdzsem

A <strong>sárgabarackdzsem</strong> nemcsak finom, de a megfelelően elkészített változat vitaminokban, rostokban és természetes cukrokban is gazdag. Az egyik legismertebb dzsemféle hazánkban. Legnépszerűbb hazai előállító területei közé tartozik Kecskemét környéke és a Balaton-felvidék.

Narancsdzsem

A narancsdzsem egy lekvárféle, amit a narancs húsából és héjából főznek cukorral. Íze édes-savanykás, így egyszerre frissítő és finom.

Meggydzsem

A meggydzsem az egyik legkedveltebb lekvárfajta: savanykás-édes íze tökéletesen illik süteményekbe, palacsintába, de kenyérre kenve is jól működik. A meggy magas gyümölcstartalma, élénk színe és intenzív aromája miatt a dzsemként való tartósítása nagyon előnyös.

Címlapról ajánljuk

Idén nem kell, hogy stressz legyen a karácsonyi készülődés –...

Az ünnepi készülődésnek nem kell kapkodásról és konyhai káoszról szólnia. Tóth Szilárd Michelin-csillagos séf szerint egy kis előretervezéssel, tudatos bevásárlással és jól kihasznált konyhai eszközökkel a karácsonyi főzés is lehet nyugodt, közös élmény – ehhez pedig az LG új, beépíthető konyhai készülékei is praktikus segítséget adhatnak.

Nosalty

Legnépszerűbb cikkek

Top Receptek

Klasszikus hagyományos bejgli

Ez egy mennyei bejgli, egy igazi hungarikum! Karácsonykor nem hiányozhat az ünnepi asztalról! Hosszú - már évtizedekben mérhető - idő óta így készítem....mi nem szeretjük a hatalmas, ...